Šport
7706 ogledov

Zapis športne zvezde, ki šokira: "Umrli boste sami!"

bergamo krste Epa Pretresljiv prizor iz Bergama
Slovita srbska odbojkarica je opozorila na grozljive okoliščine, v katerih je v Italiji umrlo že na tisoče ljudi.

Srbkinja Jovana Brakočević, članica italijanskega kluba AGIL Volley iz Novare, je zelo zaskrbljena zaradi stanja v državi naših zahodni dosedov, kjer je novemu koronavirusu doslej podleglo že več kot 4000 ljudi.

Italija, ki je postala novo žarišče epidemije svetovnih razsežnosti, je že presegla število smrtnih žrtev na Kitajskem.

luka dončić Kapo dol Šport Dončić bo pomagal domovini: "Za življenja Slovencev gre!"

"Ne objavljam veliko, v bistvu skoraj nikoli, a tokrat čutim potrebo po tem. Covid-19 nas je zaprl v domove. Pa je to vse? Od koronavirusa se umira. To je dejstvo. In ne samo, da se umira. Umrli boste sami. Nikjer ne bo nikogar, razen medicinskega osebja, ki je tako zaščiteno, da vidite samo oči. Umirajočih nihče na drži za roko. Nihče," je opozorila.

"Danes se je v Bergamu zgodilo nekaj še hujšega. Vojska je prišla po krste umrlih ljudi in jih odpeljala v krematorij. To je to. Nihče jih ni videl. Nihče se od njih ni mogel posloviti. V bolnico so prišli okuženi, se borili brez podpore bližnjih in izgubili... sami... brez svojih bližnjih. Pogreba ne bo. Krematorij in to je to," je pretresljiv posnetek, kako konvoj vojaških tovornjakov v Bergamu odvaža trupla ljudi, komentirala 32-letnica.

Video Svet Srhljivi prizori iz Bergama: Trupla odvaža vojska

"Dragi moji, še vedno hodite po kavarnah, se sprehajate po parkih in centrih, hodite po tržnicah in trgovinah. Ogrožate sebe in bližnje, ne samo s tem, da lahko zbolijo, temveč tudi s tem, da bodo umrli v samoti. Bodite pametni. Spoštujmo zakone, da bi ti temni časi čim hitreje minili. Upam, da bo ta zapis spremenil kakšno mišljenje. Najpomembneje je, da vsi ostanemo zdravi," je zapisala odbojkarica.

Jovana Brakocevic | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.