Šport > Košarka
827 ogledov

Izjemna gesta Dončića, njegovega šefa ter soigralca v borbi proti koronavirusu

Mark Cuban Luka Dončić in Mark Cuban.
Dončić, Cuban in Powell so bolnišnicam darovali pol milijona dolarjev.

Košarkarsko moštvo Dallas Mavericks je danes sporočilo, da so se slovenski košarkarski as Luka Dončič, lastnik moštva Mark Cuban ter ameriški košarkar Dwight Powell združili v boju z novim koronavirusom ter donirali 500.000 dolarjev za podporo sistema za varstvo otrok zdravstvenega osebja v bolnišnicah v Teksasu.

Donacija v višini pol milijona dolarjev je namenjena zdravstvenemu centru Univerze Teksas ter bolnišnici Parkland, ki skrbita za varstvo otrok svojih uslužbencev, ki se "v prvih vrstah borijo s covidom-19 v teh izrednih razmerah", so zapisali v uradni izjavi za javnost.

"Hvala izjemnemu zdravstvenemu osebju. Tvegajo res veliko in žrtvujejo vse, da bi pomagali drugim, zato sem počaščen, ker lahko pomagam," so v izjavi povzeli besede Luke Dončića, ki je tako kot preostali košarkarji severnoameriške lige NBA trenutno zunaj pogona.

luka dončić Kakšna čast! Šport Svetovno priznan medij razglasil Dončića in Oblaka za najboljša na svetu! Luka Dončić 7. dan karantene Šport Dončić sprejel izziv in obležal na tleh
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice