Šport
4728 ogledov

"Želodčne težave? Lahko bi povedal marsikaj ..."

Ljubomir Vranješ SLO Egipt SP Epa
V slovenskem taboru so po odločilni tekmi z Egiptom in bolečem remiju strnili vtise.

Slovenija je po remiju z Egiptom (25:25) ostala brez napredovanja v četrtfinale svetovnega rokometnega prvenstva.

Ljubomir Vranješ se je pred srečanjem soočal z ogromnimi težavami, saj so imeli Dragan Gajić, Staš Skube, Borut Mačkovšek, Dean Bombač in Blaž Blagotinšek želodčne težave, slednji je celo povsem omagal na ogrevanju. Vranješ je zavoljo tega v kader uvrstil Domna Makuca in Tilna Kodrina.

Klemen Ferlin SP v rokometu SP v rokometu Šport Egipčani po velikem preobratu Slovence poslali domov

"Kar osem mojih igralcev je imelo pred tekmo želodčne težave, v teh okoliščinah so naredili ogromno na tekmi proti Egipčanom. V drugem polčasu smo naredili nekaj neumnosti, predvsem v igri šest na pet, a smo se vseskozi borili po svojih najboljši močeh," je po remiju dejal Vranješ.

"Škoda, na tem prvenstvu smo izgubili le eno tekmo, menim, da imamo ekipo za četrtfinale. Glavo gor, pred nami so novi izzivi, prvi od teh je že marčevski kvalifikacijski turnir v Berlinu za olimpijske igre v Tokiu," je dodal švedski strokovnjak na slovenski klopi.

Slovenija Egipt SP v rokometu | Avtor: Epa Epa

"O čudnih dogajanjih pred začetkom današnje tekme bi lahko marsikaj povedal, a ne bom," je začel kapetan Slovenije Jure Dolenec, ki se je ukvarjal s poškodbo prepone.

"V odsotnosti petih igralcev nismo dosegli zmage, ki nam je zagotavljala napredovanje, pokopale pa so nas neumnosti v drugem polčasu. Dali smo vse od sebe in se borili po svojih najboljših močeh, a nam je zmanjkalo kanček športne sreče. Ponosen sem, da sem kapetan te reprezentance," je po tekmi za RTV Slovenija dodal Dolenec.

Komentarjev 2
  • izy 07:40 25.januar 2021.

    Vedno imajo težave samo Slovenci. Pa utrujenost po 10min igre. Igralec iz Konga ima 150kg pa je igral več kot naši "vele zvezdniki", zajebala sta pa Vranješ in Zorman tako s postavo v obrambi kot v napadu!

  • Pepe007 06:21 25.januar 2021.

    Hrano vozit zraven ...

Sorodne novice