Šport > Zimske olimpijske igre 2018
1875 ogledov

Krošelj okrcal sodnika: "Moral bi piskati!"

gašper krošelj
Slovenski hokejisti so s porazom proti Norvežanom sklenili nastope na olimpijskem turnirju.

Slovenska hokejska reprezentanca je v tekmi za četrtfinale na olimpijskih igrah v Pyeongchangu izgubila proti Norveški (1:2) in tekmovanje končala na devetem mestu, dve mesti nižje kot pred štirimi leti v Sočiju. 

Žiga Pance Razočaranje Šport Drama! Risi v prečko, Norvežani v gol

Tekmo z vikingi je v podaljšku s spornim zadetkom odločil Alexander Bonsaksen, ki je s pridom izkoristil veliko gnečo pred golom slovenskega vratarja Gašperja Krošlja.

Hokejisti so morali na uradno potrditev izida počakati kar nekaj časa, saj sta si sodnika ogledala posnetek. Presodila sta, da je bil zadetek regularen in potrdila sploh prvo zmago Norvežanov na tem olimpijskem turnirju.

"Mogoče bi moral sodnik piskati, še preden je padel tisti drugi strel. Jaz sem začutil bolečine v vratu, igralec se je zaletel vame, izgubil sem palico in moral bi piskati že takrat. Če bi to storil, do strela sploh ne bi prišlo. Prepozno se je oglasil," je po tekmi povedal Krošelj.

"Prvo in drugo tretjino smo igrali neverjetno. Tudi oni so bili nevarni, a tega je bilo malo. Imeli smo tudi malo smole oziroma so imeli oni srečo. Razočaranje je veliko, verjeli smo vase, imeli smo jih ... niso imeli možnosti in šele na koncu so prišli zraven. A kdor ga ne da, ga dobi," je dodal slovenski vratar.

Mitja Robar Hokej Šport Risi dve mesti slabši kot v Sočiju
Komentarjev 1
  • Janez_53 17:38 20.februar 2018.

    Imeli ste jih......golobe na strehi??? Če ste igrali tako superiorno - kje je potem pokazatelj tega, torej rezultat?

Sorodne novice