Šport > Zimski športi
14740 ogledov

Andrej Stare bo spet komentiral skoke

Andrej Stare Facebook
Izkušeni komentator se bo po dveh mesecih vrnil na dobro znano delovno mesto.

Andrej Stare je bil dolga leta stalni spremljevalec karavane smučarskih skokov, njegov glas je dobro znan v večini slovenskih dnevnih sob. A v zadnjih tednih ga ni bilo moč slišati.

Med svetovnim prvenstvom v poletih na Kulmu je bil zadnjič v vlogi komentatorja oziroma reporterja TV Slovenija, nato pa je bil odstranjen iz programa zaradi suma, da je eno od preizkušenj komentiral pod vplivom alkohola.

Toda po naših informacijah, se bo Stare še enkrat vrnil za mikrofon, in sicer za prenose bližajočega se spektakla v Planici.

Stare se bo torej, tako kot Peter Prevc, poslovil na letošnjem finalu svetovnega pokala v dolini pod Poncami. A njegovo zadnje novinarsko dejanje se ne bo zgodilo v nedeljo, temveč na sobotni ekipni tekmi.

Pester program

Planica | Avtor: Anže Petkovšek Finale svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih v Planici. Anže Petkovšek

V sredo je najprej ob 10. uri na vrsti preizkus letalnice, v četrtek je v Planici otroški dan, popoldan pa sledi veliki finale ženske sezone na čelu z najboljšo v svetovnem pokalu Niko Prevc. 

Dolgoletni pokrovitelj Planice Triglav bo spet brezplačno pripeljal okoli 4000 otrok. V petek je prva moška tekma s prvo serijo ob 15. uri, sobota je dan za ekipno tekmo, v nedeljo sledi še finale najboljših 30 skakalcev sezone.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 25
  • pravičnik77 01:48 20.marec 2024.

    Za Heiniken zadnja priložnost, za njim pride abstinent

  • jakec1575 21:06 19.marec 2024.

    predlagam, da se njegov ponovni nastop pogojuje, da vpelje nov mlad talent.

  • Avatar Leon
    Leon 20:12 19.marec 2024.

    Ali je to tistacnacionalna RTV ,ki je pljuvala in kazala na samovoljo Janezovih izbrancev na Kolodvorski ? Podpiranje pijanstva in samopaštva urednikov ni tisto kar si slovenski gledalci želimo . To je bila kaplja čez ....sedaj ste pokazali pravi obraz.

Sorodne novice