Šport > Zimski športi
9446 ogledov

Domna Prevca ni bilo na podelitvi

domen prevc
Znane so prve podrobnosti o stanju enega od velikih junakov ekipnega uspeha.

Domen Prevc se ni udeležil podelitve nagrad najboljšim reprezentancam na ekipni tekmi v Planici. Podelitev naj bi izpustil zaradi nenadne slabosti, po prvih informacijah našega poročevalca iz Planice pa je Domen že opravil pregled pri zdravniški službi, ki je ugotovila, da je skakalec dehidriran.

Slovenci so na ekipni tekmi osvojili tretje mesto, zmagali so Poljaki pred Nemci.

planica ekipna tekma | Avtor: Epa Epa

orli slovenija planica ekipna tekma Dramatičen razplet Šport Prevc in Zajc v dno skakalnice, Poljakom zastal dih

Za zdaj še ni uradnih informacij o tem, ali bi lahko zdravstvene težave kakorkoli ogrozile njegov nastop na nedeljskem finalu, kjer se bo pomerilo 30 najboljših tekmovalcev iz sezone 2018/2019.

Čustveno Šport Šampion Kranjec odšel v slogu največjih: z rekordom!

Mlajši od bratov Prevc je v skupnem seštevku uvrščen na visoko 14. mesto (462 točk), kar je druga najboljša slovenska uvrstitev, za Timijem Zajcem (9. mesto). Vrhunec njegove sezone je bila nedvomno posamična zmaga v Vikersundu, odigral pa je tudi ključno vlogo pri ekipnem uspehu na Norveškem (1. mesto) in v Planici (3. mesto).

skoki v Planici Razočaran Šport Še en orel pred upokojitvijo: "Želel bi si več podpore SZS."
Komentarjev 2
  • janez056 17:59 23.marec 2019.

    Revež je bil dehidriran! Ejga, minister za zdravje, opozori javnost, da tudi premalo pitja škoduje zdravju!

  • res.no 13:47 23.marec 2019.

    Ej ti avtor tega članka - ž j... daj predno napišeš članek preveri resničnost zapisanih informacij, če se hočete iti neki medij, je to osnova. Domen Prevc je letos zmagal na posamični tekmi in to v Vikersundu - sam in ...prikaži večin to ne daleč nazaj sploh. celo pretekli teden v nedeljo se je to zgodilo. če nimaš v spominu, bi vsaj lahko poiskal predno pišeš neresnice in naše Športnike ropaš vrhunskih rezultatov. Sramot res, da ne zmorete napisati točni informacij, potem je bolje sploh, da nič ne pišete.