Šport > Zimski športi
119 ogledov

Tudi dekleta zaman čakala začetek tekme

Epa Podelitev nagrad po petkovi posamični tekmi, na kateri je Nika Križnar osvojila tretje mesto.
Organizatorji so zaradi premočnega vetra odpovedali žensko ekipno tekmo v Čajkovskem.

Na ekipni tekmi v Čajkovskem bi slovenske barve morale braniti Špela Rogelj (#8), Katra Komar (#17), Urša Bogataj (#26) in Nika Križnar (#35). Tekma je bila za Slovenke pomembna predvsem zaradi točkovanja v pokalu narodov, kjer na drugem mestu za 27 točk zaostajajo za Avstrijkami. 

bor pavlovčič Bravo, orli! Šport Razplet kaotične planiške tekme po slovenskem okusu

Tekma bi se morala začeti ob 13.00, a so jo organizatorji sprva prestavili na 13.30, nato pa na 14.00. Malo pred drugo uro je tekmovalna žirija, ki je pred tem odpovedala tudi poskusno serijo, potrdila odpoved zaradi premočnega vetra.

Za zdaj ni znano, ali bodo skušali zadnjo ekipno tekmo sezone izpeljati v nedeljo ali ne. 

Slovenke so dobile edino ekipno tekmo te sezone na domačem Ljubnem ob Savinji. Takrat so bile Ema Klinec, Špela Rogelj, Urša Bogataj in Nika Križnar zanesljivo boljše od drugih Norvežank in tretjih Avstrijk.

daniel andre tande Po grozljivki Šport Norvežani ne morejo verjeti, kaj so storili slovenski zdravniki in reševalci

Vrhunec ženske sezone bo v nedeljo, ko bo Križnarjeva v boju za veliki kristalni globus poskušala nadoknaditi 15 točk zaostanka za vodilno Japonko Saro Tahakanshi, štirikratno zmagovalko svetovnega pokala (2013, 2014, 2016, 2017).

bor pavlovčič Kakšna smola! Šport Odpoved tekme ob vodstvu Slovenije
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.