Šport > Zimski športi
21066 ogledov

Gros: "Tega ne želim komentirati"

Jelko Gros Saša Despot
Vodja tekmovanja v Planici Jelko Gros se, vsaj za zdaj, ne želi vmešavati v reprezentančno dogajanje.

Potem ko je v javnosti odjenila novica o izključitvi Timija Zajca s svetovnega prvenstva v Planici, kjer je bil ob koncu petkovega programa zelo kritičen do, smo za odziv na dogajanje zaprosili priznanega slovenskega strokovnjaka in vodjo tekmovanja v Planici Jelka Grosa.

Kot nam je pojasnil, je z mislimi popolnoma osredotočen in predan uspešni izvedbi preostanka svetovnega prvenstva, ob kopici dolžnosti pa se za zdaj nima časa vmešavati v reprezentančne spore.

planica Planica Šport Pred popravnim izpitom napeti odnosi v slovenskem taboru

"Trenutno se ukvarjam samo z organizacijo tekme. V reprezentančni del se nimam namena vtikati do prvega strokovnega sveta. Menim, da se je potrebno eni stvari posvetiti 100-odstotno, zato tega ne bi želel komentirati, ker imam odgovornost, da se tekma svetovnega prvenstva izpelje na najvišjem nivoju," je dejal Gros.

Velikanski šok Šport Timi Zajc zaradi napada na trenerja izključen s SP v Planici

Kmalu po izključitvi Zajca je Slovenska smučarska zveza (SZS) sporočila, da je Bertoncelj ponudil svoj odstop z mesta glavnega trenerja, začasno pa bo njegovo vlogo prevzel pomočnik Robert Hrgota.

Gorazd Bertoncelj Odstop Šport Razpad slovenske ekipe, po Zajcu mehurček zapustil glavni trener
Komentarjev 5
  • Majazmaja 18:30 12.december 2020.

    Tako javno pranje umazanega perila lastne FIRME, ki jo financiramo davkoplačevalci? Da jih ni sram. Sramota tega ne preveč inteligentnega smrkavca Zajca. Ni team player-ni za reprezentanco. Kaj je do zdaj naredil? NIČ. Bertoncelj ni za selektorja, ker je premehek ...prikaži več in s karizmo kandelabra. Jasnič? Resno? Še ni v penziji?! Gros - isto. Oba je povozil čas. Vključite Bajca, pa bomo videli, kako bo ločil zrno od plev. Aja, Bajc je prestrog, zahteva (japonsko) disciplino, pa še na Zvezi ga ne marajo.

  • emil85 14:08 12.december 2020.

    Lopov ko lopov Že zdavnaj ga nagnat

  • Avatar Leon
    Leon 13:42 12.december 2020.

    Gros se spomniš kako si popljuval delavce Tehnike ,ki so brez plač in denarja za malice delali na objektu v Planici ? Novinarka ga je vprašala kako lahko delavci lačni delajo na objektu ; Kako veste,da so lačni ...je bil ...prikaži več odgovor Grosa . Kaj menijo delavci Tehnike danes ?