Šport > Zimski športi
934 ogledov

Ilka Štuhec se je pridružila Rogliču: "Ponosna, da sem del tega!"

Ilka Štuhec Facebook
Akcijo so podprli številni znani športniki, tudi ena najboljših smučark zadnjih sezon.

Ilka Štuhec je postala častna ambasadorka projekta Cestni heroji, katerega namen je širiti strpnost in spoštovanje do kolesarjev ter medsebojno spoštovanje in razumevanje med vsemi udeleženci v prometu.

"S ponosom sem del akcije Cestni heroji. Tudi sama veliko časa preživim na kolesu in se zavedam nevarnosti, ki prežijo na šibkejše udeležence v prometu. Vsak lahko z nekaj strpnosti in razumevanja pripomore k večji varnosti vseh. Pri vsem je ključno, da razumemo položaj vseh udeležencev in se zavedamo, da lahko sami storimo največ za to, da preprečimo nesreče. Hvala, da vam je mar," udeležence v prometu nagovarja Ilka Štuhec.

Med drugimi je kot častni ambasador projekt podprl tudi Primož Roglič in ostali vidni posamezniki, športniki, ki si želijo varne udeležbe v prometu.

Cestni heroj lahko postane vsakdo, ki zagovarja medsebojno spoštovanje vseh udeležencev v prometu ter želi širiti harmonijo in pozitiven odnos. V skupnost cestnih herojev, ki vsak po svojih močeh pripomore k strpnosti v prometu in preprečuje nesreče, lahko pristopi vsak na spletni strani cestniheroji.si.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.