Šport > Zimski športi
12 ogledov

Krizni sestanek v četrtek

ulaga27_sad_spo_080109_main Žurnal24 main
Zaradi kritike Primoža Ulage v medijih se bo v četrtek sestal odbor za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo pri SZS. Poslovni direktor stoji za svojimi besedami.
 

Preberite še

Ulaga bo odgovarjal
Intervju: Primož Ulaga

Intervju: Franci Petek
Slabše sploh ne more biti
Petek zaupa Zupanu

Četrtkov popoldanski sestanek bo na sedežu Smučarske zveze Slovenije najverjetneje zaprt za javnost. Dan pred tem, torej v sredo, se bodo na neformalnem pogovoru srečali predsednik odbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo Sašo Komovec, predsednik zbora za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo Jožef Ograjenšek, predsednik izvršilnega odbora nordijskega smučarskega sklada in predstavnik sponzorjev Drago Bahun ter oba direktorja, športni Franci Petek in poslovni Primož Ulaga. Peterica mož bo poskušala po zadnjih kritikah Ulage v medijih pomiriti strasti na Podutiški 146.

 
 

Kaj se grejo, me zdaj prav malo briga. Zdaj poznajo moja stališča in do konca sezone nimam več namena provocirati.

Primož Ulaga, poslovni direktor nordijskih disciplin

 
"Še vedno stojim za svojimi izjavami. Uspehi so daleč od tistega, kar smo pričakovali in kar nam je bilo glede na finančne načrte predstavljeno," pravi Ulaga, ki se je pripravljen pogovarjati le kake pol ure. Po njegovem mnenju namreč ni povedal nič narobe, niti nobenemu ni naredil nič slabega. "Živimo v razmerah, ko je treba ostre besede kdaj znati tudi požreti," ne popušča poslovni direktor nordijskih disciplin in dodaja: "Ne vem, kaj si predstavljata Petek in Zupan. Ali mislita, da imata službo, kjer se jih ne sme kritizirati? V športu poznamo stalno borbo. Ko si dober, te vsi hvalijo, ko si slab, moraš prenesti tudi kritike." Ulaga pričakuje, da bodo kmalu našli krivca za skakalno krizo in da se bo krivulja rezultatov že do svetovnega prvenstva v Liberecu, ki bo v drugi polovici februarja, vendarle obrnila navzgor. Če ne bo tako, bomo mediji spet spraševali. Ulaga pa bo, kot pravi, vnovič pokazal na odgovorne, torej na Matjaža Zupana in Francija Petka.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.