Šport > Zimski športi
1248 ogledov

Ligety namignil na konec Hirscherjeve kariere

ted ligety schladming EPA
Ameriški alpski smučar Ted Ligety je na Instagramu namignil na konec kariere avstrijskega zvezdnika Marcela Hirscherja in s tem poskrbel za veliko ogorčenje avstrijskih medijev.

Še vedno ni znano, koliko resnice je v Ligetyjevi objavi, je pa jasno, da se osemkratni zmagovalec skupnega seštevka še ni izrekel, ali bo nadaljeval športno pot.

V soboto je dolgoletni tekmec Marcela Hirscherja v veleslalomu Ted Ligety na Instagramu objavil video, ki prikazuje njegov trening na Novi Zelandiji. "Pilim svoje zavoje iz 'gagaga' v 'šššššc'. Razkril bi vam, kako, ampak potem bi Marcel Hirscher prekinil upokojitev," je zraven zapisal Ligety. Ob tem je prilepil še emotikon, ki mežika in kaže jezik.

Hirscher na ta komentar še ni odgovoril, avstrijska javnost pa se sprašuje, kdaj bo Hirscher končno razkril načrte za prihodnost. Mediji so bili prepričani, da se bo to zgodilo 6. avgusta, ko je 30-letni Hirscher sklical novinarsko konferenco, a jo je pozneje odpovedal.

"Dragi predstavniki medijev, lahko si predstavljate, da odločitev glede moje prihodnosti ni lahka. Bi še smučal v svetovnem pokalu ali ne? Nisem se še odločil, zato vas prosim za razumevanje, ker sem prestavil naše druženje," je Hirscher dejal ob preložitvi druženja z novinarji. Dodal je še, da bo odločitev sporočil konec poletja. Zdaj pa se poraja vprašanje, če ga z objavo ni prehitel Ligety.

Marcel Hirscher | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.