Šport > Zimski športi
48655 ogledov

Navijači Eme Klinec s sramotnim napadom na Niko Križnar

Nika Križnar Ema Klinec Epa
Navijači Eme Klinec niso bili zadovoljni s potezo Nike Križnar na zadnji tekmi svetovnega pokala v Hinterzartnu.

Za slovensko žensko smučarsko skakalno reprezentanco je zelo uspešen vikend v Hinterzartnu, ko je za veselje slovenskih navijačev poskrbela predvsem Ema Klinec, ki je tik pred bližajočim se svetovnim prvenstvom v Planici ujela odlično formo, saj je obe tekmi končala na drugem mestu.

Ema Klinec | Avtor: Profimedia Profimedia

A namesto da bi se določeni navijači Eme veselili njenih uspehov ter vse boljše forme, so tudi ob tako veselih trenutkih našli razlog za vnašanje razdora v slovensko reprezentanco. Nekateri so se namreč spravili na Emino reprezentančno sotekmovalko Niko Križnar, kateri so očitali njeno potezo na drugi tekmi v Hinterzartnu.

Določene ljudi je tako zmotilo, da je ob velikem uspehu Klinčeve na drugi tekmi Emo v izteku skakalnice pričakala le Maja Vtič, medtem ko Križnarjeva ni rajala s svojima reprezentančnima kolegicama.

Nesrečna Nika je tako postala tarča spletnih napadov s strani nekaterih "navijačev", ki so ji očitali, naj se nauči obnašati. "Veš kaj, obnašat se začni! Razumem, da si razočarana, ampak lahko prideš vsaj normalno čestitat Emi, tako kot je to naredila Maja," se je glasil eden izmed napadov na našo mlado skakalko.

Nika Križnar Ema Klinec | Avtor: Epa Epa

Sicer vedno veseli in nasmejani Niki so podobni očitki prišli do živega, zato se je odločila podobna sporočila deliti z javnostjo ter predstaviti resnico, zakaj ni v izteku skakalnice stekla v objem svoji prijateljici.

"Da ne bo dodatnih nevšečnih sporočil, kot je ta. Najprej razjasnimo situacijo. Jaz sem zelo ponosna na Emo Klinec in če sem iskrena, bi ji privoščila prvo mesto, ker je vrhunsko odskakala, hkrati pa se bliža svetovno prvenstvo, za katero bi bila zelo vesela, da ponovi zgodbo izpred dveh let," je svoj zapis začela Križnarjeva, preden je pojasnila dogodke s skakalnice.

"Zakaj me ni bilo v izteku, pa je situacija takšna, da sem se zdravstveno zelo slabo počutila in ker je tu v Hinterzartnu mraz, sem se odpravila na vrh skakalnice, da se preoblečem, preden se še bolj prehladim. Moram pa reči, da je zelo grdo, da si kdorkoli sploh upa napisati kaj takšnega, če sploh ne ve za ozadje te zgodbe," je vsem "internetnim trolom" sporočila naša šampionka.

Nika Križnar | Avtor: Instagram/Nika Križnar Instagram/Nika Križnar

Komentarjev 2
  • boris262 16:44 02.februar 2023.

    Nika, navijači smo pristranski, četrtina nas je dobronamernih, četrtini je vseeno, ostali so "ovce". Enako držim pesti za prav vse naše "SOVICE"!

  • munja 19:27 01.februar 2023.

    Nika, glavo pokonci, ne oziraj se na neumne kretene, ki se ne znajo obnašat in na njihove nizkotne komentarje. Čimprej pozabi ter srečno in pogumno naprej.

Sorodne novice