Šport > Zimski športi
7503 ogledov

Se nam obeta nov šov slovenskih skakalcev?

Epa
Slovenski smučarski skakalci v Oberstdorfu nadaljujejo boj za mali kristalni globus v poletih.

Slovenski smučarski skakalci so blesteli na prvi posamični tekmi svetovnega pokala v poletih v Oberstdorfu. Ta je bila obenem prva od šestih to sezono, ki štejejo za mali kristalni globus. Timi Zajc je v soboto zmagal, Peter Prevc je za 4,2 točke za njim zaostal na drugem mestu, Domen Prevc pa je bil peti. Danes jih pod Senčno goro čaka nov boj.

Peter Prevc s sredincem Ob dvojni zmagi Šport Kaj se dogaja? Peter Prevc s sredincem nad Zajca! Timi Zajc, Peter Prevc Poleti Šport Dan za anale, dvojna slovenska zmaga

Po prepričljivi zmagi Zajca in Domna Prevca na petkovi superekipni tekmi ter dvojnem slovenskem slavju na sobotni posamični tekmi se slovenski letalci veselijo nove tekme v Oberstdorfu.

Kot je zatrdil selektor Robert Hrgota po uvodnih dveh tekmah, boljše ne bi moglo biti. Obenem je napovedal boj za zmago tudi na današnji tekmi.

Timi Zajc Zajc: Šport "Zdaj mi je odleglo, lahko se zahvalim Robiju" Domen Prevc in Timi Zajc Smučarski poleti Šport Slovenska orla pometla s konkurenco v Oberstdorfu

"Res, boljše skoraj ne bi moglo biti. Dvojna slovenska zmaga. Peter na stopničkah v svoji zadnji sezoni. Mislim, da je bila to ena lepših tekem v moji karieri in lep dan za slovenske skoke. Jutri ponovimo," je obljubil glavni trener.

Današnja tekma se bo s prvo serijo začela ob 16. uri.

 | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.