Šport > Zimski športi
9398 ogledov

Shiffrinova ne verjame Vonnovi

mikaela shiffrin
Mikaela Shiffrin se je odzvala na besede Lindsey Vonn.

Lindsey Vonn je po končanih nastopih v Južni Koreji dejala, da so bile to zelo verjetno njene zadnje olimpijske igre. V izjavah je Vonnova večkrat poudarila, da bi si sicer želela nastopiti v Pekingu leta 2022, a se boji, da ji telo tega ne bo dopuščalo. 

Zdaj se je oglasila najboljša smučarka letošnje sezone Mikaela Shiffrin, ki dvomi v tekmičine besede. "Ker poznam Lindsey, ji ne verjamem," je za agencijo Reuters dejala Shffrinova. "Mislim, da še ni rekla zadnje." 

lindsey vonn | Avtor: Profimedia Profimedia

Podobnega mnenja je tudi Italijanka Sofia Goggia, ki je šla še korak dlje in Vonnovi celo pisala. "Želela je govoriti z mano in me poskušati prepričati, da bi vztrajala do leta 2022. Veliko mi pomeni, da rada smuča z mano tako kot jaz rada smučam z njo. Spoštujem jo, še posebej, ker je tudi ona prestala toliko poškodb," je o Italijanki povedala Vonnova. "Povedala sem ji, da bom vztrajala, če bom lahko zdržala še štiri leta. Ampak štiri leta je dolga doba." 

Američanka pa namerava vztrajati vsaj toliko časa, da podre Stenmarkov rekord v številu zmag. Legendarni Šved ima 86 zmag v svetovnem pokalu, Vonnova pa je trenutno pri številki 80. 

lindsey vonn Vonn Šport Prinesla ga je v Korejo raztresla njegov pepel mikaela shiffrin Kako lep par! Šport Ta gospod je osvojil srce Mikaele Shiffrin

Komentarjev 3
  • 4ba2a8e4cc2cfe1172eec499b48f077b0c78143c 19:53 23.februar 2018.

    Vonova je kot terminator.V njej je toliko vijakov kot v bauhausu.Zame je fenomen in upam da bo prehitela Stenmarka.

  • rallypoint 13:14 23.februar 2018.

    Višek nesramnosti, da ji ne verjame. Sem mislil, da sta prijateljici.

  • Papaja Popi 11:12 23.februar 2018.

    Go Lindsey !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorodne novice