Šport > Zimski športi
20306 ogledov

Križnarjeva blestela na skakalnici, nato se je zgodilo

Nika Križnar Instagram
Najboljša slovenska smučarska skakalka zadnjih let verjame, da bo poškodbo sanirala v najkrajšem možnem času.

Ena od olimpijskih junakinj slovenske ženske reprezentance v smučarskih skokih Nika Križnar se je poškodovala v romunskem Rasnovu. Kot je 22-letna Križnarjeva sama v petek zvečer sporočila prek Instagrama, na tekmah za veliko nagrado v Romuniji ta vikend tako ne bo nastopila, saj si je poškodovala gleženj.

Križnarjeva, skupna zmagovalka svetovnega pokala v sezoni 2020/21, je v Romuniji sicer opravila vse tri uradne trening-skoke, na prvih dveh je bila boljša od nje le olimpijska prvakinja in njena reprezentančna kolegica, Urša Bogataj, ki je zadnjo serijo izpustila.

Po treningu na skakalnici pa se je Križnarjeva poškodovala pri prosti vadbi zunaj arene skakalnice. "Žal se tekmovanja ne bom udeležila. Slabo sem pristala, ko sem preskakovala ovire. Naredila sem neumno napako in zmanjkalo mi je sreče," je za skijumping.pl dejala dobitnica dveh olimpijskih kolajn z letošnjih zimskih iger v Pekingu.

"Nikoli ne odneham in tudi tokrat ne bom, a moje telo potrebuje premor. Vendar verjamem, da ta ne bo dolg," je še zapisala Križnarjeva na Instagramu.

 | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 1
  • Megan_Conner 12:19 17.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti..............>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦