Šport > Zimski športi
6034 ogledov

Šok v slovenskem taboru, Hadalin gre domov!

Štefan Hadalin Epa Štefan Hadalin.
Slovenski smučar ni dovolj dobro pripravljen za vrhunec sezone.

Slovenski smučar Štefan Hadalin ne bo več nastopal na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Franciji.

Kot so danes sporočili iz Smučarske zveze Slovenije, je njegovo psihofizično stanje trenutno slabše, posledično pa prekinja nastope na SP.

Na svetovnem prvenstvu v Courchvelu je Hadalin že nastopil v kvalifikacijah paralelne tekme, a se ni prebil v izločilne boje.

Po prvotnih načrtih reprezentance naj bi Hadalin na SP v Courchevelu nastopil še v obeh posamičnih tehničnih disciplinah. Zdaj bo v veleslalomu v slovenski ekipi nastopil samo Žan Kranjec, v slalomu pa Tijan Marovt.

Komentarjev 7
  • pilotko 07:50 17.februar 2023.

    Smučarija je draga in podmladka ni, ker smo ukinili vsa lokalna smučišča, kjer se vse začne. V Tržiču smo imeli Zelenico, kluba ni več , na vrhu po požaru naredili novo kočo, župan Sajovic pa je podaril sedežnico za staro ...prikaži več železo, čeprav danes obratujejo še starejše. Zdaj vozijo šolarje čez mejo v Bodental seveda pa imamo muzej vsega v čemer so uživale pretekle moje generacije a to otroke prav malo briga, če so brez možnosti športne rekreacije

  • Stajerc 20:02 16.februar 2023.

    Popolnoma simpl pusti smučanje in si poišči službo

  • rd2dmk2 19:57 16.februar 2023.

    hm, fak gre domov, ana marija sploh ne gre tja, zdej tale, ja pa jest bi tud se tole šel. skakalci in skakalke dons ja jutri ne, važno pa je da se vozikarijo okoli s sponzorskimi avti , mi jih ...prikaži večh pa plačujemo dražje. no ja saj se spomnite reklame treniram malo po malo plačujem malo po malo , rezultiramo nič na nič, važno da se gremo kubertena, ni važno zmagovati, važnoje sodelovati. pa kasirati vsak mesec., sploh če se kateri kokoši uspe najti zrno, to je korist do nagrad smučarskih tekem

Sorodne novice