Šport > Zimski športi
207 ogledov

Tako vas pred ekrane vabijo slovenski "orli"

Anže Lanišek Epa
V četrtek se začenja finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, ki ga že tradicionalno gosti Planica.

Letalnica bratov Gorišek je lokacija, kjer se vsako leto zaključi sezona. Letos je program obogaten z dodatno tekmo, tako da se bodo skakalci kar štirikrat borili za stopničke.

Zaradi epidemiološke situacije in z njo povezanih ukrepov pod Poncami, tako kot na decembrskem svetovnem prvenstvu v poletih, ne bo gledalcev. Slednji so vedno pričarali odlično vzdušje, tokrat pa se bodo Slovenci morali znajti brez glasne podpore.

timi zajc Ne obžaluje Šport Zajc o planiški aferi: "Naučil sem se, da se ti mora 'fučkati' za vse"

Na četrtkovi in petkovi tekmi bo nastopilo kar deset varovancev Roberta Hrgota, kar znaša četrtino vseh udeležencev. In glavni aduti slovenske vrste so v posebnem posnetku vse ljubitelje smučarskih skokov pozvali k podpori in navijanju prek televizijskih ekranov.

V Planici bosta v četrtek in petek popoldne na sporedu posamični tekmi, v soboto dopoldne sledi ekipna preizkušnja, v nedeljo dopoldne pa še zadnja posamična tekma.

Nika Križnar Smučarski skoki Šport Odličen obet za Križnarjevo v boju za globus
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice