Šport > Zimski športi
20789 ogledov

Vonnova pokazala novega izbranca

lindsey vonn Epa
Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn ima novega slavnega fanta.

Najslavnejša alpska smučarka na svetu Lindsey Vonn je obiskala podelitev country glasbenih nagrad v Nashvillu, kjer se je pojavila v družbi profesionalnega hokejista P. K. Subana.

33-letna smučarka in 29-letni hokejisti zvezdnik, ki v severnoameriški ligi NHL brani barve Nashville Predators, naj bi se videvala že nekaj tednov, svojo zvezo pa sta uradno potrdila s skupnim sprehodom po rdeči preprogi.

Suban je drugi slavni športnik v zadnjih nekaj letih, ki je grel posteljo najuspešnejši smučarki vseh časov. Vonnova je bila namreč od leta 2013 do 2015 v zvezi z golfistom Tigerjem Woodsom, nazadnje pa se je videvala s pomočnikom trenerja v ligi NFL Kenanom Smithom.

 

Coach is always analyzing my form... @vonndogs

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Subban je v lanski sezoni Predatorjem pomagal do finala hokejske lige NHL, kjer pa so morali priznati premoč prvakom Pittsburgh Penguins. Govorice o zvezi z Vonnovo so se v ameriških medijih pojavile že aprila, ko si je alpska smučarka ogledala več tekem njegove ekipe.

Kanadčan je o Vonnovi spregovoril tudi na lanski podelitvi nagrad ESPYS, ko je dejal: "Zunaj je vroče bolj, kot je vroča Lindsey Vonn. In Lindsey je zelo vroča."

Vonnova, zmagovalka 82 tekem za svetovni pokal in dobitnica štirih velikih kristalnih globusov, se že pripravlja na novo sezono alpskega smučanja, v kateri bo lovila rekord švedskega smučarja Ingemarja Stenmarka, ki je v karieri slavil na 86 tekmah.

 

Expectation vs. Reality 🤣

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Za nekdanjo veliko tekmico najboljše slovenske smučarke Tine Maze bo to že 18. sezona na najvišjem nivoju tekmovanja. V lanski je dobila pet tekem in se okitila s smukaškim bronom v Pyeongchangu.

Američanka ima poleg štirih velikih še 16 malih kristalnih globusov, dva naslova svetovne prvakinje in 137 uvrstitev na zmagovalni oder.

Komentarjev 5
  • minimaxi 07:08 09.junij 2018.

    Vonn, nekega dne boš poravnala račune KKK

  • paya 06:46 09.junij 2018.

    Ta pa ne more skrit, da ji je pomemben samo kabel, dolg kabel :)

  • tine43 05:40 09.junij 2018.

    črno na belem.gnus

Sorodne novice