Šport
18 ogledov

Zmaga nad Realom za veselje Berluschonija

Trener Milana Filippo Inzaghi je bil navdušen nad predstavo svojih izbrancev proti madridskemu Realu. Milančani so evropske prvake ugnali na prijateljski tekmi.

Rdeče-črni so v Dubaju slavili s 4:2, trener Inzaghi pa je po dvoboju pohvalil predvsem Stephana El Shaarawyja, ki je dvakrat zatresel mrežo belega baleta. Poleg njega sta bila za Milan natančna še Jeremy Menez in Giampaolo Pazzini.

"Sem zadovoljen. Vseeno pa je bila to le prijateljska tekma, ta zmaga nas ne sme preveč ponesti. Že nekaj časa igramo dobro, nocoj pa se je vse odvilo v našo korist," je po tekmi dejal Inzaghi in dodal. "El Shaarawy je bil izjemen, dosegel je dva briljantna zadetka. Vsi fantje so bili odlični, tudi tisti, ki so v igro kasneje vstopili s klopi. Na voljo imam veliko možnosti."

Po uspehu z veliko upanja v Serie A

"V zadnjih treh tekmah smo se pomerili z Napolijem, Romo in Real Madridom, dobili smo dve tekmi in remizirali tretjo. Imamo pravi odnos in željo, izjemno sem zadovoljen. Razmišljam o Serie A, to je zdaj naša največja naloga. Zmage sem vesel tudi zaradi predsednika Silvia Berlusconija, z njim sem govoril pred dvobojem. Dejstvo, da smo se lahko kosali z Realom, ga bo zelo razveselilo. Videni napredek mi vzbuja veliko upanja, največje veselje pa mi je prinesel naš odnos do tekme," je po prestižnem uspehu še povedal trener Milančanov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.