Svet
110114 ogledov

Bo na seznamu Putina tudi Slovenija?

Vladimir Putin, Ukrajina Profimedia Vladimir Putin, Ukrajina
Putin sodelavcem ukazal, da imajo dva dni časa, da sestavijo seznam držav, ki so uvedle sankcije proti Ruski federaciji.

Med državami, ki so glasovale za sankcije proti Rusiji je tudi Slovenija, ki je ruskim letalom prepovedala letenje v svojem zračnem prostoru, prav tako je podprla odločitev EU, da se nekatere ruske banke izključi iz SWIFTA, Ukrajini pa smo poslali vojaško pomoč.

Aleksej Mordašov Svet EU sprejela sankcije proti najbogatejšemu Rusu. To odgovarja.

Slovenija bo Ukrajini namenila vojaško pomoč v obliki pušk, streliva in čelad, je dejal minister za obrambo Matej Tonin. O količinah minister ni želel govoriti, je pa pojasnil, da je Slovenija to pomoč že odposlala. Tonin je dejal, da gre za puške kalašnikov, ki jih je Slovenska vojska uporabljala, preden so nabavili nove puške FN 2000. Slovenska vojska jih je namenila za strateške rezerve in del teh pušk so namenili Ukrajini.

protesti Rusija Moskva Svet S tem zakonom Rusi odgovarjajo za sankcije

Izraelski časnik Times of Israel se zdaj sklicuje na poročilo ruske agencije RIA-Novosti. Izraelci pišejo, da je Vladimir Putin svoji administraciji ukazal, da mu v dveh dneh sestavijo seznam držav, ki so uvedle sankcije proti Rusiji. Za zdaj ni znano, kaj je ozadje Putinove zahteve.

Vladimir Putin Sankcije Svet Sankcije: Rusije je strah samo ene poteze Zahoda

"Sankcije, ki jih Zahod uvaja proti Rusiji so enako težke kot vojna napoved. Na srečo do tega ni prišlo," je pred kratkim izjavil Putin.
 

 
Komentarjev 133
  • Imelda_Wolff 10:51 07.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • sandi76 08:48 07.marec 2022.

    Proti Rusiji Evropa in ostale države ne izvajajo nikakršnih sankcij ali ukrepov. Gre za finančno tržno operacijo, z namenom, stabilizirati in učvrstiti rusko gospodarstvo. To se bo izvedlo na ta način da se bo na tem trgu izvedla de$dolarizacija, de€eurovizacija ...prikaži več ter deblagovizacija trga.

  • jakec1575 23:12 06.marec 2022.

    Gre za znano specialno psiholosko vojno strahu predvsem malih drzav in vecino rusofilov v komentarjih je nasedlo.

Sorodne novice