Svet
3232 ogledov

Gasilec: "Deček je govoril le, da ga boli, boli!"

Nesreča - cestninska postaja Hr Facebook
Mama in oče sta bila v nezavesti, dečka prestrašanega opogumljali gasilci, ki so ga reševali.

Na Hrvaškem še vedno odmeva grozljiva nesreča, do katere je pred dnevi prišlo pri cestninski postaji Sveta Helena, kjer se je 35-letni voznik BMW-ja s polno hitrostjo zaletel v avtomobil pred seboj, v katerem je bila tričlanska družina.

Gasilci, ki so posredovali pri nesreči, so kasneje povedali, da česa takšnega na njihovem območju ni bilo vsaj deset let. "Kakih 20 do 25 minut smo reševali tri osebe. Glede na okoliščine je to precej hitro," je povedal vodja intervencije, gasilec Kristijan Koščec. Dodal je, da je bilo vse stisnjeno, zmečkano, zmaličeno.

Ko so prispeli na mesto dogodka, so želeli iz Škode, v kateri je bila poškodovana družina, najprej do 7-letnega dečka na zadnjih sedežih, a je bilo to povsem nemogoče. Na strehi Škode je bil BMW, najprej so ga morali odstraniti in prerezati streho poškodovanega avtomobila, da bi lahko najprej prišli do poškodovana mame in očeta, šele nato do 7-letnega dečka.

Ta je bil edini pri zavesti, a ne ves čas, je povedal gasilec Kočšec. "Z njim smo govorili, ves čas je govoril, da ga boli, da ga zelo boli." Gasilci so dečka opogumljali do prihoda reševalcev, ki so kasneje vse tri člane madžarske družine odpeljali v bolnišnico.

Nesreča - cestninska postaja Hr | Avtor: Facebook Facebook

Vodja gasilske intervencije je dodal še, da so gasilci opazili, da je po nesreči nek moški skušal nekaj vzeti iz vozila, a so mu to preprečili policisti. Šlo naj bi za očeta 35-letnega voznika.

Voznik BMW-ja na zaslišanju Nesreča na cestninski Svet Voznik BMW-ja pred sodnika, poškodovani oče sprašuje po družini Nesreča na cestninski postaji Sveta Helena Nove ugotovitve Svet Voznik BMW-ja, ki je povzročil nesrečo, je bil pod vplivom drog

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice