Svet
3808 ogledov

Grozljivi prizori: ubil dva na avtobusni postaji

streljanje Kirjat Malahi Epa Eno od trupel na avtobusni postaji.
Zgodilo se je v Izraelu, ne na območju Gaze.

V Izraelu je danes strelec na avtobusni postaji blizu mesta Kirjat Malahi ubil dva človeka, še štirje so bili ranjeni, je sporočila policija. Izraelski premier Benjamin Netanjahu je v odzivu posvaril, da je v vojni celotna država postala bojišče.

Policija je še javila, da je napadalec na prizorišče prispel z avtomobilom, začel streljati na tam zbrane ljudi, nakar ga je na prizorišču napada ubil civilist.

Napad se je zgodilo približno 25 kilometrov severno od območja Gaze, kjer že več kot štiri mesece divja vojna med izraelsko vojsko in pripadniki islamističnega palestinskega gibanja Hamas, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Netanjahu je v odzivu posvaril, da je celotna država postala bojišče. "Morilci, ki ne prihajajo le iz Gaze, nas hočejo vse ubiti," je sporočil v izjavi. "Še naprej se bomo borili do popolne zmage, z vso močjo, na vseh frontah, povsod, dokler ne vzpostavimo ponovno varnosti in miru za vse državljane Izraela," je sporočil.

streljanje Kirjat Malahi | Avtor: Epa Epa

dezurni@styria-media.si 

Komentarjev 2
  • Idioti 15:08 17.februar 2024.

    Palestinci tako je treba židovsko golazen trebiti. Po vsej izraelski statistiki ste mrtvi ! Zato je veliko boljše , da sami pobijete čimveč židov , Evo ta je uspel razmerje obrniti 200% v korist Palestincev . Smrt izraelu !

Sorodne novice