Svet
24773 ogledov

Juncker na konferenci z dvema različnima čevljema, tviter se je skoraj 'zlomil'

Juncker
Predsednik Evropske komisije Jean Claude Juncker je na novinarsko konferenco prišel v dveh različnih čevljih.

Video posnetek, ki se je kot blisk razširil po tviterju, prikazuje Junckerja, ki se primaje skozi vrata proti govornici – z dvema različnima čevljema na nogah. Je za to kriv alkohol?

Poglejte, eden od čevljev, ki ju nosi Juncker, je črn, drugi rjav.

Preden šef Evropske komisije stopi za govornico, se mu približa ženska in za trenutek oba gledata njegove čevlje. Juncker se nato obrne in se odide nazaj v zaodrje.

Junker opet pijan

Junker predsednik evropske komisije je ponovo pijan, došao je na koferenciju sa jednom braon cipelom, a drugom crnom. Bez objašnjenja napistio konferenciju.

Posted by Dnevna Gazeta on Friday, November 16, 2018

Tvitosfera se je seveda odzvala pričakovano.

Posnetek je nastal po novinarski konferenci s predsednikom Južnoafriške republike Cyrilom Ramaphoso in predsednikom Evropskega sveta Donaldom Tuskom. Na uradni fotografiji so, zanimivo, Junckerjevi čevlji enake barve.

Juncker | Avtor: Epa Epa

Nenavadne situacije, v katerih se pogosto znajde Juncker, niso sicer zanj nič nenavadnega. Pred kratkim so ga kamere ujele, kako se je opotekal na skupnem fotografiranju evropski voditeljev.

Jean-Claude Juncker, vrh zveze Nato Video Svet Mehka kolena. Junckerja so morali podpirati.

Pogosto pa svoje kolege preseneti s poljubi in nenavadnimi gestami.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 31
  • optimist11 20:11 19.november 2018.

    Pa iz katere stranke je ta pijani Juncker??

  • optimist11 20:09 19.november 2018.

    In imeli smo podporo tega "gospoda" pri reševanju arbitražnega sporazuma. Ta človek se še obuti ne zna.

  • ničelnatoleranca 18:03 18.november 2018.

    Me kar zmrazi. Ta človek je zrel za pokoj s svojimi nebulozami vred. Dvoličen misli da je duhovit pa je s strani zdravega razuma pomilovanja vreden. Pa se mu vrgla politična kalila klanja desno in levo. Mirno ga primerjamo z ...prikaži več zgodbo o cesarjevih novih oblačilih. Mu bo kdo na "evropskem dvoru" blagovoli povedati, da je "gol". Mi navadni plebejci smo namreč to že davno opazili. V bistvu nismo prebrali ničesar, le gospodar se je zamenjal. O dveh različnih čevljih na njegovih nogah pa... 😂