Svet
50344 ogledov

Nov zasuk v preiskavi izginotja Maddie McCann

Maddie McCann Portugalska Epa
Policija preiskuje nove sledi v primeru izginotja Madeleine McCann.

Nemška policija, ki vodi preiskavo, povezano z izginotjem Madeleine McCann, je pridobila nove sledi, ki bi lahko pomagale pri preiskavi. Ko so letos potrdili, da bi v izginotje deklice lahko bil vpleten nemški državljan Christian Brueckner, so javnost vnovič pozvali, naj jim sporočijo, ali bi imeli kakšne informacije, povezane tako z Bruecknerjem, Maddie ali portugalskim letoviščem Praia da Luz iz obdobja, ko je Maddie izginila. 

"Iz Anglije smo dobili nove sledi, tudi od turistov, ki so bili v tistem času na Portugalskem. Poslali so nam nekaj fotografij, ki bi lahko bile zanimive. Imamo kar nekaj dobrih sledi, ki jih moramo preveriti," je povedal Hans Christian Wolters, vodja tožilcev. 

Koliko časa bo trajala preiskava, je težko napovedati. Opozoril je, da zaradi prihajajočega izstopa Združenega kraljestva iz EU pričakujejo težave, saj ne bo mogoča enostavna izmenjava podatkov med državama. 

Preiskava izginotja takrat triletne Madeleine McCann, ki je izginila iz letovišča Praia da Luz maja 2007, je nov zagon dobila letos, ko so nemški policisti potrdili, da je Brueckner v času dekličinega izginotja bil v portugalskem letovišču.

Brueckner prestaja večletno zaporno kazen v Kielu. Obsojen je bil zaradi posilstva v prej omenjenem portugalskem letovišču leta 2005.

izginotje Madeleine Maddie McCann Svet Hrvat o izginotju Maddie: Ko sem videl fotografijo, sem se spomnil

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • anica00 12:42 08.december 2020.

    To letovišče na portugalsem je videti kot trdnjava. Kako lahko bi nekdo neopeženo prìšel noter in ven z otrokom? Otrok bi se menda upiral. So lažje poti, da kriminalec ugrabi otroka.

  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 23:07 21.november 2020.

    Hola, estoy feliz de anunciarle una verdadera compañía de préstamos de la que puede obtener un préstamo rápido, ofrecemos todo tipo de préstamos a nuestros clientes de confianza con una tasa de interés del 3%, contáctenos si necesita un préstamo. ...prikaži več Envíenos un correo electrónicos:Michealbensonloanagency@gmail.com,contacto@Michealbensonagency.com Formulario de solicitud de préstamo y devuélvalo,Visita nuestro sitio web:https://michealbensonagency.com/,Whatsapp:+593962046134. Nombre completo .....

  • Boris 08:56 20.november 2020.

    Zasukov toliko kot centrifuga na mojem pralnem stroju. No, moje obleke so vsaj ožete.