Svet
1463 ogledov

Nuna na pomoč priskočila z motorko

nuna Miami Facebook Miami-Dade Police
Ko so jo ljudje videli v akciji, so obstali.

Redovnica Margaret Ann se je razdejanja, ki ga je za seboj pustila Irma, lotila kar z motorno žago. Zavihala je rokave in se lotila odstranjevanja podrtega drevja, ki je ležalo na cesti. 

Njeno početje so posneli policisti iz Miamija in se ji na svoji Facebookovi strani zahvalili, ker jim je priskočila na pomoč. Posnetek je postal pravi hit. Ogledalo si ga je že več kot dva milijona ljudi.

Opustošenje v Miamiju Opustošenje Svet Pretresljivi posnetki pred in po orkanu

"Bila sem v železnini, ko sem jo videla iti mimo z motorno žago v rokah," je pod videom komentirala ena od presenečenih očividk. Takoj je poklicala moža in hčer, da jima je povedala, kaj je videla. Številni so se ji zahvalili za njen prispevek. Nekateri pa so dodali, da bi mogoče morala pomisliti tudi na lastno varnost, saj ni najbolj priporočljivo upravljati motorno žago v njeni opravi, še posebej ko piha veter. Svetovali so ji, naj drugič razmisli o tem, da bi oblekla delovni pajac, a dvomimo, da se bo odločila za to.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.