Svet
6505 ogledov

Odgriznila mu ga je!

Policija v Parizu EPA
Policija išče moškega z močno poškodovano moškostjo.

Moški naj bi posilil neko nosečnico, ta pa ga je nato močno ugriznila v penis in poškodovala, da bo zagotovo potreboval zdravniško pomoč.

Ženska je v spremstvu svojega petletnega otroka v ponedeljek štopala na cesti v severovzhodni pokrajini Mpumalanga, ko sta jo pobrala dva moška. A namesto da bi ji zgolj zagotovila prevoz, sta zapeljala s ceste in jo želela posiliti. Pri tem ji je eden tudi zagrozil z nožem.

"Eden od napadalcev jo je ob grožnji z nožem skušal nasilno posiliti vpričo njenega otroka," je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP sporočila tamkajšnja policija.

"Med dogajanjem pa je ženski uspelo posiljevalca močno ugrizniti v območju genitalij. Napadalec je nato zbežal proč," so še dodali v sporočilu za javnost.

Policija je zdaj obvestila lokalne klinike, naj bodo pozorni na moškega "s hudo telesno poškodbo na genitalijah". Penis naj bi bil močno poškodovan.

Policija v Južni Afriki vsak dan dobi prijavo okoli sto posilstev, dejansko število tovrstnih dejanj pa je najverjetneje še precej višje.

Policija se sooča tudi s kritikami neustrezne preiskave prijav posilstev, pa tudi neustrezne obravnave žrtev posilstva.

Neučinkovito pa je tudi pravosodje. Številnih napadalcev niti kazensko ne preganjajo, obsodilne sodbe pa so izrečene v manj kot desetih odstotkih sojenj zaradi posilstva, še navaja AFP ob sklicevanju na podatke neodvisnih raziskav.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • stary1 11:21 22.januar 2018.

    Posiljevalci so bili smrdljivi komunajzerji , ki so posiljevali deklice in fantke tako rekoč otroke na Teharjah

  • Avatar strauski
    strauski 10:10 12.januar 2018.

    tako bi morala vsaka ki jo posiljujejo odreagirat