Svet
9930 ogledov

Petletna deklica se je zbodla z narkomansko iglo

ljubljana 21.09.09, igla, narkomanska igla, narkomani, narkoman, droge, zasvojen Anže Petkovšek
Zbodla se je na igrišču pred vrtcem.

Petletna deklica se je igrala na igrišču pred vrtcem v Zagrebu, ko se je v kazalec leve roke zbodla z narkomansko iglo. Deklico so odpeljali v bolnišnico, kjer so opravili teste, na dokončne rezultate katerih pa starši še vedno čakajo, piše Jutarnji list. 

Nesrečni dogodek se je zgodil sredi septembra. Ker je inkubacijska doba v primeru okužbe s hepatitisom B od 6 do 16 tednov, bodo dokončne rezultate lahko dobili šele konec leta. Preliminarni testi sicer nakazujejo na to, da se deklica ni okužila z nobeno od bolezni, ki bi se lahko prenašale pri vbodu z rabljeno iglo. 

Starša sta ogorčena nad odzivom vrtca. Prostori vrtca se nahajajo v pritličju večstanovanjskega objekta. Njihovo igrišče ni ograjeno niti posebej nadzorovano. Ravnateljica se na poziv po ureditvi območja ni odzvala. Nobenega odziva ni bilo niti s strani mestnih oblasti. Župan Zagreba Milan Bandić je v odzivu za Jutarnji list dejal, da informacija o dogodku do njega ni prišla. Obljubil pa je, da bodo za vrtec takoj poskrbeli. Postavili naj bi ograjo in uvedli videonadzor. 

Injekcijska igla na plaži Velika Gorica Svet Deklica sedla na narkomansko iglo Policijski trak. Nova Gorica Slovenija Zamaskirani ropar grozil z injekcijsko iglo

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Tine123 18:28 27.oktober 2017.

    Golazen zadrogirana. Vse postrelit pa bo mir. Sam kaj ko vlade služijo ane....????