Svet
12812 ogledov

Po požaru v Parizu išče moškega, ki je bil pred katedralo

Požar Notre Dame Epa
Malo pred izbruhom požara v katedrali Notre Dame sta bila na trgu pred njo moški in deklica.

Dvaindvajsetletna Brooke Windsor je bila pred pariško katedralo Notre Dame le malo pred izbruhom požara. Kot številni drugi turisti je tudi ona med obiskom katedrale posnela več fotografij. Na eni med njimi sta se znašla "oče in hči", ki sta se več kot očitno imela lepo. Zdaj Brooke išče očeta in hčer. 

"Fotografijo sem posnela, ko sem odhajala izpred Notre Dame, približno uro preden je izbruhnil požar. Skorajda bi šla do očeta in ga vprašala, ali želi fotografijo. Želim si, da bi to storila," je zapisala v objavi na Twitterju in uporabnike omrežja prosila, da ji pomagajo pri iskanju. 

Američanka upa, da ju bo uspela najti in jima predati spomin na njune trenutke pred katedralo, kakršna je bila pred požarom. "Če bi bila jaz na njunem mestu, bi želela imeti ta spomin. Upam, da deli moje mnenje," je povedala za BBC. 

Notre-Dame požar Notre Dame Svet Gasilci objavili dramatičen posnetek Notre-Dame požar Notre Dame Svet Te dele katedrale so rešili, ti so uničeni Požar Notre Dame Notre Dame Svet Zato je bilo tako težko gasiti katedralo
Komentarjev 4
  • Janez_53 09:45 17.april 2019.

    Ampak res-zdi se mi, da moraš biti malce "usekan", da napišeš tako bedasto zavajajoč naslov.

  • Avatar Leon
    Leon 09:07 17.april 2019.

    Naj preverijo Instagram in Twitter .

  • sam50 08:23 17.april 2019.

    Jaz sem že mislil ,da Branko in Jajo iščeta tistega z brado....