Svet
14940 ogledov

Kralj porničev ponuja milijone za te informacije o Trumpu

Larry Flynt
Lastnik pornografskega časopisa Hustler ponuja deset milijonov dolarjev za informacije o Trumpu, zaradi katerih bi ga lahko odpoklicali.

"Ne pričakujem, da bodo Trumpa obtožili njegovi prijatelji milijarderji, verjamem pa, da obstajajo ljudje, ki o njem vedo neke stvari in za katere deset milijonov dolarjev predstavlja velik denar," je svojo ponudbo komentiral Larry Flynt. Oglas za informacije je objavil Washington Post in sicer preko cele strani.

Ni prvič

Larry Flynt je pri tem spomnil, da je že ponudil nagrado v znesku milijon dolarjev, in sicer za informacije, zaradi kateri sta bili potem uničeni karieri dveh republikanskih politikov. "Glede na krizo sem povečal nagrado na deset milijonov dolarjev. Nikar ne mislite, da moja ponudba ni resna. Za njo stojim!" je poudaril tako imenovani kralj porničev.

V oglasu je med drugim izpostavljeno: "Deset milijonov dolarjev za vsako informacijo, ki bo omogočila odpoklic Donalda J. Trumpa in njegov odhod iz Bele hiše."

Oglas Washington Post | Avtor: Washington Post Washington Post

Larry Flynt izpostavlja legitimnost volitev Donalda Trumpa, pri čemer izpostavlja poskuse Rusije, da vpliva na ameriške predsedniške volitve in na sabotažo Pariškega klimatskega sporazuma. "Najbolj od vsega pa skrbi, da bi Trump, tudi pred apokalipso, ki jo bodo povzročile klimatske spremembe, lahko izzval svetovno jedrsko vojno," izpostavlja Flint, pri čemer nakazuje na ameriške odnose s Severno Korejo.

V oglasu je naveden elektronski naslov in posebna številka telefona, na katerega lahko ljudje z morebitnimi spornimi informacijami o Trumpu pokličejo prihodnja dva tedna od ponedeljka do petka od 8.30 do 18. ure.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Žurnalček 19:59 17.oktober 2017.

    Škoda k te niso ustrelil še v glavo !

  • Pepe007 10:46 16.oktober 2017.

    Trumpa bi se daleč najlažje znebili pred enim letom, če bi dali volivcem izbiro s kolikor toliko normalnim kandidatom. Ampak ne, demokrati so se odločili, da je čas, da je predsednica bela ženska po črnem moškem. Pa ni ratalo, ker ...prikaži več ljudje čisto vsega ne pozabijo.

  • popokatopetl 09:20 16.oktober 2017.

    "Ne moreš verjeti česa so vse sposobni komunisti." ........................... Hehehehe bruh hehehe hi hi hi, ta je pa dobra, Hustler od nedavnega glasilo kominterne!

Sorodne novice