Svet
23 ogledov

Seks škandal odnesel demokrata

Louis Magazzu, politik, odstop magazzuwatch.com
Triinpetdesetletni Louis Magazzu iz New Jerseyja je odstopil s svojega položaja zaradi objavljenih golih fotografij na internetu. Slike so se znašle tudi na spletni strani prostovoljca, ki nadzira delo njegove svetniške skupine.

Louis Magazzu trdi, da ga je ženska, s katero si je dopisoval več let, prosila za fotografije in da je očitno delala za njegove politične nasprotnike, česar pa sam ni vedel. Prepričan je, da je bilo vse skupaj podtaknjeno.

V pisni izjavi ob svojem odstopu se je opravičil družini, prijateljem in volivcem, pa tudi ženi, čeprav z njo ne živi že dve leti, poroča Daily Mail.

Magazzu je že najel odvetnika, Rocca Cipparoneja, ki bo preveril, ali je bil z objavo na spletu in pošiljanjem fotografij lokalnim časopisom kršen kakšen zakon.

"Magazzu je žrtev nepooblaščenega in neodobrenega širjenja teh fotografij, ki so bile namenjene le eni osebi," je dejal odvetnik Cipparone.

Nag pred ogledalom

Fotografije, na katerih Magazzu v spalnici stoji gol pred ogledalom in se fotografira, je minuli mesec na svoji spletni strani objavil Carl B. Johnson, Magazzu pa jih je ženski na spletu sicer poslal meseca januarja.
Johnson je povedal, da je vesel Magazzijevega odstopa in da bo zdaj razmislil, ali bo fotografije odstranil z interneta. Pojasnil je še, da je spletno stran Magazzuwatch.com odprl pred tremi leti, fotografije pa je objavil po sporu z Magazzujem zaradi davka na nepremičnine oziroma po burnem sestanku nepremičninarjev, ki bi razkrili nečednosti v svetniški skupini.

"Odstopiti bi moral zaradi več razlogov že mnogo prej. Njegova politična podoba je škodljiva za celotno politiko. Žal mi je, da se je zgodilo na tak način," je še dejal Johnson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.