Slovenija
10 ogledov

Kanglerjev odstop ni bil sprejet

preiskava maribor kangler Žurnal24 main
Mariborski župan mestnemu svetu ponudil odstop, vendar nihče ni glasoval za.

Franc Kangler je mariborskemu mestnemu svetu na redni seji ponudil odstop. "Na tem mestu vam ponujam odstop," je pojasnil Kangler, ki je očitno prišel po zaupnico.

Mestni svetniki se s predlaganim odstopom niso strinjali, 31 jih je glasovalo proti predlogu, nihče pa ni bil za odstop. "Zahvaljujem se vam za zaupanje," je po glasovanju dejal Kangler.

Nekateri opozicijski svetniki so pred glasovanjem pojasnili, da sploh ne bodo glasovali, saj takšnega načina podaje odstopa, kot ga je predlagal župan, ni v poslovniku.

Nenormalni pritiski
"Odkrito moram priznati, da zaradi tega, kar sem doživel v zadnjih dveh mesecih, ni lahko ne meni ne moji družini ne kolegom, ki doživljajo take in drugačne pritiske tudi s strani organov pregona. To, da me celo republiški inšpektor kliče in preverja, ali imam cepljenega psa, pa je šlo preko vsake meje," je med drugim v utemeljitvi dejal Kangler.

Kangler je pod lupo od 4. maja, ko je bil del obsežne kriminalistične preiskave, v okviru katere so ga pridržali za dobrih 16 ur. Zavrnil je vse očitke in ovadil sedem policistov.

Komentarjev 3
  • korl27 21:43 27.junij 2011.

    Ko bodo jankoviću kaj takega naštimali, bom vesel, saj ne upajo pa ne da bi naš Franca taka mila ovčka ampak ded ni bil ni bil "na pravi strani čao ić hor čan" . Če pa nucate kaj za zašvasat ...prikaži večsat pa povejte, je fajn če moraš delat sploh pa ga vmo tk zrihtal.

  • pesjan 18:52 27.junij 2011.

    pravilno napisano ne daj se Kangler .

  • Altesse 18:23 27.junij 2011.

    Ne daj se Kangler! Ne dovolit da se bodo drugi veselili! Naj sebe cepijo, potem pa naj sprašujejo ali je tvoj pes cepljen. Kaj pa tisti bulmastifi so bili cepljenji? Kaj pa Baričevič je bil cepljen? Kaj pa stric Kresalove ...prikaži več je bil cepljen? Sebe naj cepijo!!!!! Ne daj se Kangler, ne podleži pritiskom skurompiranih in amaterskih podtikanj....

Sorodne novice