Svet
12159 ogledov

Znana Slovenka grizla hrvaške policiste: "Je**la bom mater tistemu ..."

Hrvaška policijski avtomobil Facebook
34-letnica je po povzročitvi nesreče zavrnila preizkus z alkotestom ter ni upoštevala navodil policistov.

Slovensko državljanko so na sodišču v Pazinu na Hrvaškem nedavno obsodili na pogojno kazen enega leta zapora s triletno preizkusno dobo zaradi napada na policista, ki sta jo poleti leta 2020 v Poreču zaustavila po povzročeni prometni nesreči, poroča hrvaški portal Index. Ženska je policista brcala, grizla in vpila, da "jih bo vse pobila". Gre za Aneto Andollini, udeleženko slovenskih resničnostnih šovov Survivor in Kmetija. 

Kot je navedeno v besedilu sodbe, sta hrvaška policista 34-letno slovensko državljanko 18. julija 2020 zaustavila pri nakupovalnem centru Kaufland v Poreču zaradi suma, da je storila več prometnih prekrškov. Ženska je povzročila prometno nesrečo, v kateri je bila lažje poškodovana njena sopotnica, 31-letna slovenska državljanka.

PREBERITE ŠE: Serijska tatova. Neverjetno, za koliko sta nakradla!

34-letnica je po povzročitvi nesreče zavrnila preizkus z alkotestom ter ni upoštevala navodil policistov, zato sta proti njej uporabila prisilna sredstva, a se je ženska ulegla na tla, nato pa brcnila enega od dveh policistov, ki sta se sklanjala proti njej. En policist je utrpel poškodbo v predelu desnega očesa, drugi pa prasko na levi nadlakti.

"Ni bil kriv alkohol, kriv je bil telefon. Čeprav so pisali, da sem bila mrtvo pijana, to ne drži. Pila sem le špricer, bila sem neprespana, utrujena od čolna, jedla nisem dovolj. Jaz zaradi sebe in svojih otrok nikoli ne bi za volan sedla pijana. Kasneje so mi vzeli tudi kri in vodo, pa niso nič našli. Mediji so vse napihnili. Vijugala sem, ker sem imela telefon v roki, očitno se je to moralo zgoditi, da me je končno izučilo, da telefon ne sodi za volan. Vesela sem, da nikomur nič ni, da smo vsi celi in živi. V enem tednu sem vse uredila," je nekaj tednov po dogodku pojasnila Andollini.

"Res sem napadla enega policista, ampak šele po tem, ko sem ga dvakrat opozorila, da je preveč nasilen in da me boli. Oziroma nisem ga napadla, branila sem se. V tistem, ko mi je še vse piskalo v ušesih in sem bila v šoku, do mene ni pristopil kot človek do človeka, pač pa se je začel nad mano izživljati. Sicer pa je jasno, da vklenjena nisem mogla nikogar poškodovati," je takrat še dejala Andollini.

Brez pritožbe

Slovenka policistov ni le grizla, praskala in udarjala, ampak ju je tudi zmerjala in jima grozila z maščevanjem in s smrtjo. "Je**la bom mater tistemu, ki me je vklenil. Maščevala se bom policiji, ubila bom vas in vaše, smet policijska. Vi ste živina!" je po navedbah Indexa besnela Andollini.

Obsojena je bila na pogojno kazen enega leta zapora s triletno preizkusno dobo, plačati pa mora še 414 evrov sodnih in izvedenskih stroškov. Sodba je pravnomočna, ker sta se obe stranki odpovedali pravici do pritožbe, še poroča portal Index.

Komentarjev 23
  • LukaMB 22:01 27.april 2023.

    Baba pjana rt prodana.

  • JJ66 23:13 26.april 2023.

    Ta ni slovenka

  • rd2dmk2 19:59 26.april 2023.

    če piješ špricer ne moreš bit pijan... to pa je izjava a... objavte to na štajerskem.....

Sorodne novice