Svet
3244 ogledov

To morate videti: besni župani o kolosalnih idiotih, metalcih ognja in frizerjih!

Massimiliano Presciutti Reševalni pas/Twitter
Na spletu je zaokrožil posnetek, ki po žilah požene kri in obenem poskrbi za malce smeha. Čeprav je humoristična komponenta zaznamovana z alarmantnimi razmerami.

Večina vas dobro ve, da je Italija evropsko žarišče epidemije COVID-19. Situacija je posebej huda na severu, zlasti v Lombardiji, a tudi po ostalih delih Apeninskega polotoka ter državi pripadajočih otokih je bolezen pokazala zobe.

Mnogi italijanski župani so energično nagovorili svojo lokalno skupnost, da bi njene pripadnike opozorili na upoštevanje priporočil. Številni Italijani namreč še vedno ne dojamejo, kako resno je trenutno stanje.

bergamo krste Začetek apokalipse Šport Znan glavni vzrok italijanske grozljivke - biološka bomba na San Siru!

Na spletu se je znašel fantastičen kolaž županskih nagovorov. Nekateri mestni glavarji celo hodijo po mestu in preganjajo lahkomiselne sosede, pogosto ne izbirajo besed.

"Namizni tenis ni dovoljen! Gremo! Pojdite igrat Playstation," je ob sprehodu po obali Barija skupini rekreativcev dejal tamkajšnji župan Antonio Decaro. "Zaradi vas bom še jaz zbolel! Dobil bom srčni napad," je bil še en bleščeč citat apulijskega politika.

"Hočete, da vsi zbolimo? Vi ste neodgovorni! Vi ste idioti! Kolosalni idioti!" je na tiste, ki še vedno ne upoštevajo navodil, besnel župan Perugie Massimiliano Presciutti.

Aleš Hojs Prepoved združevanja Slovenija Toliko oseb so že oglobili v Sloveniji, ker so tiščale skupaj

Guverner pokrajine Kampanja Vincenzo de Luca je bil še bolj slikovit: "Slišal sem, da hočejo nekateri študenti diplomo proslaviti z zabavo. Tja bomo poslali oboroženo policijo, z metalci ognja!"

Zanimiv pogled je prispeval še župan Lucere Antonio Totulo: "Kaj je s temi frizerji, ki hodijo k vam domov? Zakaj? Kdo vas bo videl v tem času? Namesto laka boste imeli v laseh virus!"

Oglasili so se še nekateri. Izpostaviti velja nepopustljivega glavarja Messine po imenu Cateno de Luca, slikovitega župana Reggio Calabrie Giuseppeja Falcomatàja s citatom o Willu Smithu in izčrpnega Gianfilippa Bancherija iz Delie.

Komentarjev 1
  • Pepe007 08:51 25.marec 2020.

    Samo res, kako te hude čase preživljajo ženske, ki so imele frizerja vsak teden?

Sorodne novice