Svet
17127 ogledov

Umor na Krku: Po prepiru jo je zadavil

Policija M.T./PIXSELL
"Moški je bil videti raztresen, hodil je okrog avtomobila in po tleh vrgel nogavice."

Na primorsko-goranski policijski upravi so danes potrdili umor tuje državljanke v mestu Krk, preiskava še poteka. Kot poročajo hrvaški mediji, naj bi šlo za žensko srednjih let, rusko državljanko, ki je živela v Nemčiji. Zadavljeno so jo našli v hiši, kaznivega dejanja je osumljen njen mož. 

Kaj se je dogajalo?

Njeno truplo je našel sosed, ki se mu je zdelo sumljivo, da so rolete v hiši že nekaj časa popolnoma spuščene, ženske ni nihče videl, poleg tega pa je bilo iz hiše v noči na nedeljo slišati glasen prepir. Naslednji dan so sosedje moža opazili, kako se sprehaja ob svojem belem volvu z nemškimi registrskimi tablicami, parkiranem na cesti ob prostornem dvorišču luksuzne stavbe z bazenom, se slači in meče oblačila na tla.

"Moški je bil videti raztresen, hodil je okrog avtomobila in po tleh vrgel nogavice," je povedal eden od sosedov, ki je bil priča dogodku. "Bilo mi je čudno, da se je brezciljno sprehajal po dvorišču gol do pasu, a se nisem hotel vmešavati, še posebej, ker tega človeka nisem poznal, sem pa domneval, da je med njima prišlo do hudega prepira," je dejal sosed, ki je bil šokiran, ko je izvedel za umor.

Najbolj aktualna črna kronika na naši spletni strani.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Jacqueline_Hall 09:58 29.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦