Svet
4376 ogledov

V parkirni hiši v centru mesta na prodaj trisobno stanovanje

Njuškalo
Novo opremljeno trisobno stanovanje velikosti 50 kvadratnih metrov je umeščeno kar v steber garažne hiše, kjer drugi stanovalci brezplačno parkirajo avtomobile.

Na hrvaškem spletnem oglasniku Njuškalo se je pojavl zanimiv oglas za na novo opremljeno trisobno stanovanje, ki ga lastnik ceni na nekaj manj kot 60 tisoč evrov. Stanovanje je v centru Zagreba v prvem nadstropju nadzemne garaže. Gre pravzaprav za brezplačno parkirišče za najemnike stavb.

 | Avtor: Njuškalo Njuškalo

Simon Zajc Pod streho Stanovanjski zakon: za zdaj ga ne bo. Za koga je to dobro in za koga slabo?

Lastnik stanovanja je za spletni portal 24Sata dejal, da gre za prenovljeno stanovanje na mestu nekdanjega prostora v katerem so bile pisarne. Okna so obrnjena na garažni steber. Zrak je slab, polno je smoga, so zapisali pri spletnem portalu, kjer so si prišli ogledati famozno stanovanje. V pritličju pod stanovanjem je smetnjak, v zgornjem nadstropju pa zapuščen pisarniški prostor, je za spletno stran povedal sosed, ki že sedem let živi v bližnji stavbi. Stavba v oglasu velja za večnamensko, lastnik pa jo opisuje kot idealno poslovno naložbo, saj je stanovanje namenjeno študentom.

 | Avtor: Njuškalo Njuškalo

apartma Tako oglašujejo Pod streho Studio, primeren za študentko ali študenta, cena 854 evrov

Zamenja z nepremičnino na Braču

Predstavnik najemnikov je za 24Sata povedal, da je bila stavna zgrajena konec sedemdesetih let, najemniki pa se nad lastnikom stavbe še nikoli niso pritožili. Na oddelku za etažno lastnino pri mestni stanovanjsko-komunalni dejavnosti (GSKG) so pojasnili, da je primer pred nekaj meseci obravnavala sodna komisija, vendar še čakajo na izid stanja na zemljiškoknjižnem sodišču.

garsonjera Neverjetno Pod streho Kvadrat 4440 evrov, stanovanje pa nima niti kopalnice

Upravnik stavbe ne ve, kako je mogoče, da je lastnik prostor preuredil v stanovanje. "Ta prostor ni namenjen stanovanju, je steber parkirne hiše. O lastninskih in pravnih razmerjih ne vem ničesar. Vem, da je moški pravilno plačal kotizacijo za javno omrežje za kanalizacijo in elektriko," je dejal za 24Sata, kjer so dobili različne izjave sosedov, kaj v preteklosti je bil ta prostor. Ena soseda trdi, da gre za nekdanji laboratorij za preskušanje betona, drugi pa trdijo, da je bil prostor kupljen po stečaju podjetja.

 | Avtor: Njuškalo Njuškalo

prenova Prenova Pod streho Cerkev je našel med nepremičninskimi oglasi in jo uredil v dom

Lastnik je vrednost objekta ocenil nekaj manj kot 60 tisoč evrov. Apartma opisuje kot privlačen in edinstven z urejenimi papirji. Pripravljen ga je zamenjati tudi za nepremičnino na otoku Brač.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.