Avto
13 ogledov

Bi izzvali rokometaša Celja?

zvizej_bot Žurnal24 main
V soboto bo Celje gostilo tretji krog tekmovanja za najbolj varčnega voznika, v katerem gostimo tudi VIP-par. V varčni vožnji se bosta preizkusila rokometaša Celja Pivovarne Laško.

Žurnal24 in Opel še naprej iščeta varčnega voznika. Varčno in varno vožnjo pa letos spodbujamo tudi s podporo znanih obrazov. Šesti avto bosta zasedla vipovca iz športnih vrst. Glede na to, da bo tretji krog potekal v Celju, smo na tekmovanje povabili rokometaša Celja Pivovarne Laško, prekaljenega Luko Žvižeja in obetavnega Davida Razgorja.

Luka Žvižej je dolgoletni slovenski reprezentant, ki trenutno brani barve najuspešnejšega slovenskega rokometnega kolektiva. Žvižej, ki je eden najboljših slovenskih igralcev, je bil v svoji karieri z Barcelono tudi na vrhu Evrope. Drugi voznik bo velik up slovenskega rokometa David Razgor, ki je leta 2009 na mladinskem svetovnem prvenstvu v Egiptu s Slovenijo osvojil bronasto kolajno, postal pa je najboljše mlado levo krilo na svetu.

Če bi se radi pomerili proti rokometnemu dvojcu, še ni prepozno. Izžrebali smo štiri voznike, ki se bodo potegovali za končno nagrado opel astro ecolflex, še vedno iščemo peti par za sobotno tekmovanje, ki ga bomo izžrebali na mestu dogajanja, pred Mercator Centrom v neposredni bližini dvorane Zlatorog. Ob robu tekmovanja bo potekal bogat spremljevalni program z bogatimi nagradami.

Glavna nagrada je več kot vabljiva, opel astra ecolflex, ki jo bo Opel zmagovalcu finalne junijske vožnje podelil v trajno last. Tudi nagrade za zmagovalce posameznih tekem niso le simbolične, saj bo vsak odšel domov z navigacijsko napravo nüvi 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.