Avto
3745 ogledov

BMW: "Uporabljajte smerokaze"

BMW M4 CSL BMW
Proizvajalec zna tudi nasmejati.

Ameriška izpostava BMW je na svojem Twitter profilu spomnila več kot 600 tisoč sledilcev, naj med vožnjo uporabljajo smerokaze. Četudi so "... BMW vozniki najboljši na cesti."

S tem so se pri znamki znali pozitivno pošaliti na račun številnih dovpitov in stereotipov o lastnikih, ki da ne znajo nakazati spremembe smeri. Pred leti so objavili video na Youtube, v katerem so gledalce podučili, kdaj in kako se uporablja leva obvolanska ročica.

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 09:39 02.julij 2022.

    bmw pa smerkazi.. pa ljudje v BMW mislijo da so vsaj kralji če ne bogovi in daje cesta samo zanje . in da bi vsi ostali morali dol..zato pa parkiramo po počez, dva boksa, če le rata 3, gremo na ...prikaži več pas za levo pa gas za naravnost, v krožišču eh počakite in me glejte , naAC vsi na odstavni pas,šccc.ko zavijam levo v križušču, kaj vi naravost norite, počakitem da gre BMW levo..aja, pa kateri vrag misli da je zaBMW parkirno mesto, mi parkiramo pred vrati lokala, trgovine, urada, vhoda na dvorišče, park

  • 4krogci 06:56 02.julij 2022.

    Waaajj smerokazi??!!?? Pa sej se ve, da v vecini primerov so vozniki bmwja retardirani in nimajo pojma o voznji, kaj sele o cpp! Seveda pa obstajajo tudi izjeme da se razume!!