Avto
3415 ogledov

Čakanje na avto: Kaj za darilo dobijo kupci Minija?

MINI sestavljanka MINI
Mini svojim strankam, ki čakajo na prihod svojega novega avtomobila iz tovarne, pošilja zanimiva darila.

Kriza s čipi in počasnimi logističnimi verigami povečuje nemir na sestankih direktorjev podjetij, ki delujejo v avtomobilski industriji. Zato se rojevajo ustvarjalne zamisli.

Avto, nakup, kupovanje, avtosalon Sodišče odločilo Avto Sodišče je odločilo: Razstavni avto ni nov avto

Tudi na nova vozila znamke Mini se čaka več mesecev kot pred krizo s pomanjkanjem polprevodnikov. Ameriška podružnica podjetja se je zato odločila, da osreči nezadovoljne stranke, ki so vajene hitre storitve. Zdaj smo prišli do ustvarjalne zamisli – nekaterim strankam ponujajo sestavljanke v velikosti avtomobila. Ogromne sestavljanke v trgovinah ni v ponudbi, pri Miniju pa so se potrudili, da jo lahko nekateri kupci sestavijo v svoji garaži.

Prodajalec rabljenih vozil Rabljena vozila Avto Zakaj danes pri nakupu rabljenega avtomobila tvegate bolj kot še l. 2020

Mini ima 350 primerov zloženk. Ali bo to pomirilo kupce, ni znano, gre pa vsaj za izviren pogled na težave, ki pestijo avtomobilsko industrijo. Velikanske sestavljanke bodo dobili le izbrani kupci, drugi pa se bodo morali zadovoljiti z manjšimi modeli.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.