Avto
18 ogledov

Chevrolet predstavil nov model – trax

Chevrolet trax Chevrolet
Chevrolet je na spletu predstavil svoje novo športno-terensko vozilo trax, ki ga bo javnosti prvič predstavil septembra na avtomobilskem salonu v Parizu. V Evropi bo na prodaj spomladi leta 2013.

Po letošnjih predstavitvah popolnoma novega modela malibu in karavanskega cruza bo Chevrolet svojo ponudbo obogatil z novincem, malim športnim terencem trax.

"Trax bo družbi Chevrolet omogočil vstop v rastoči segment majhnih športno-terenskih vozil in nudil prilagodljivost, varčnost z gorivom ter upravljanje, ki je značilno za osebne avtomobile in po katerem stremijo ljubitelji mestne vožnje po vsem svetu," pravi Mary Barra, višja podpredsednica razvoja izdelkov družbe GM.

Trax je manjše vozilo, ki se ponaša s trpežnostjo in zmogljivostjo športno-terenskega vozila z mišičasto zunanjo obliko in široko atletsko držo. Medtem ko njegova oblika odraža globalno estetiko oblikovanja družbe Chevrolet, bo notranjost modela trax na kakovostni ravni, ki jo kupci običajno pričakujejo od dražjih vozil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.