Avto
60 ogledov

Daljinsko upravljanje z avtomobilom

BMW aplikacija BMW
BMW Android aplikacija “My BMW Remote” lastniku pomaga najti avtomobil na parkirišču, z njeno pomočjo pa lahko upravljamo tudi s klimatskim sistemom avtomobila.

Aplikacija “My BMW Remote” je od zdaj na voljo za pametne telefone na Android operacijskem sistemu. Aplikacijo je moč brezplačno naložiti na Google Play lokaciji (nekdanji Android Market), ponuja pa vse funkcije kot iPhone različica predstavljena leta 2010.

Aplikacija “My BMW Remote” uporabnikom omogoča številne funkcije v in izven vozil:

Funkcija “Remote Door Lock & Unlock” omogoča zaklepanje in odklepanje vozil s pomočjo pametnih telefonov.

“Climate Control” omogoča nadzor notranje temperature v vozilu in celo časovno programiranje celotnega sistema hlajenja ali gretja vozila.

S funkcijo “Horn Blow” se vključi sirena, medtem, ko “Flash Light” vključimo svetila in svetlobna telesa, da bi vozilo v temi lažje našli na velikih parkirnih prostoru.

V kolikor je avtomobil izven video kroga, oziroma dosega zvočnega signala, vendar v radiju funkcije “Vehicle Finder” lahko na telefonu spremljamo položaj avtomobila na zemljevidu, navigacija pa nas po najkrajši poti pripelje do avtomobila.

Aplikacija ponuja tudi funkcijo Google Local Search, s pomočjo katere uporabniki naravnost iz pametnih telefonov v navigacijski sistem vozila uvažajo pomembne interesne lokacije (POIs).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.