Avto > Iz druge roke
2254 ogledov

Video: Največja avtopralnica na svetu

Največja avtopralnica na svetu Youtube
V največji avtopralnici na svetu 100 delavcev in strojev na dan opere kar 4.000 avtomobilov.

Dokumentarni film objavljen na kanalu YouTube Welt Documentary ponuja zakulisni pogled na družinsko podjetje in ogromen logistični napor, da lahko največja avtopralnica na svetu na dan opere več tisoč vozil.

Toyo Fest Avto Ko ti dekleta avto operejo kar v kopalkah

Z dnevnim prometom zunanjega pranja 4.000 avtomobilov in notranjega čiščenja 1.000 avtomobilov je Mr. Wash največja avtopralnica na svetu. Najdete jo v Stuttgart-Feuerbachu v Nemčiji.

Več kot 100 zaposlenih vsak dan opere, očisti, posesa in polira na tisoče avtomobilov. Pri tem imajo na voljo najsodobnejšo opremo, izkušeno vodstvo pa avtomobile popolnoma "uredi" v zadovoljstvo lastnikov vozil.

Platišče ZLATA PRAVILA Avto Trik, da bodo platišča spet čista

Kako zagotoviti dovolj vode?

Številni lastniki avtomobilov bi morda množično pranje jeklenih ljubljenčkov povezalo z manj pozornosti do detajlov, vendar pa avtopralnica vsak dan privabi na tisoče umazanih vozil. Tako kot številne druge avtopralnice je tudi pri Mr. Wash cilj prodati storitev s paketi, ki bi kupca najbolje zadovoljili.

Avtopralnica V avtopralnici Avto Šele v avtopralnici se je spomnila, da se ji steklo ne zapre

Da bi tako velika avtopralnica delovala brezhibno, je potrebna velika industrijska infrastruktura. Črpalke se oskrbujejo iz mestnega vodovoda, ki jo skupaj z reciklirano vodo, zbrano iz prejšnjih pranj, uporabi za vnovično pranje vozil.

Voda, ki se uporablja za pranje avtomobila, se na kraju samem spusti skozi čistilno napravo in nato shrani za uporabo med prihodnjim pranjem. To pomaga podjetju zmanjšati račune za vodo, hkrati pa zmanjša neželeno uhajanje kemikalij v sistem.
Pralnica avtomobilov na tej ravni poslovanja potrebuje veliko energije, da zagotavlja moč napravam za pranje in nego avtomobilov. Stroški so veliki. Že samo za delovanje sušilnega sistema je treba zagotoviti 6000 kWh na dan, kar je dovolj energije za vodenje dveh povprečnih gospodinjstev na leto.

avtopralnica Avto Napaka pri uporabi avtopralnice pozimi

Avtopralnica se morda zdi preprosta kombinacija cevi in avtomatiziranih ščetk, toda, kot razkrivajo v dokumentarnem filmu, je treba vsak dan vložiti veliko truda, načrtovanja in časa, da posel teče nemoteno.

Komentarjev 1
  • Avatar Pamela_Luke
    Pamela_Luke 11:18 09.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od d0ma. zaslužim 25 tis0č d0larjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. pripor0čam, da p0skusite. Za več podr0bn0sti .... ➤ ➤➤ ➤ LovesMeetx.Com