Avto
32 ogledov

Milijonske jahte v Izoli

Izola Boat Show 2007 Žurnal24 main
Po enoletnem premoru so v Izoli odprli mednarodno razstavo navtike Slovenian Boat Show, na kateri se bo do nedelje predstavilo 38 razstavljavcev z več kot 50 različnimi plovili.

Sejemski program bo potekal tako na območju marine kot v starem mestnem jedru, organizatorji pa pričakujejo okoli pet tisoč obiskovalcev.

Ob sejmu si bodo lahko ogledali nekatere umetniške razstave, na sporedu bodo gledališke uprizoritve in koncerti, med katerimi izstopata nastopa Rudija Bučarja ter Vlada Kreslina. Z navtičnim ex-temporejem in mini sejmom bodo navtiko približali tudi najmlajšim, priredili pa bodo tudi medijsko regato in regato starih bark. V skladu s sloganom prireditve "Ker navtika ni od včeraj" bodo na ogled sredi krožišča pred izolsko avtobusno postajo postavili tudi primerek čupe, prvega slovenskega plovila, ki izhaja iz 17. stoletja.

Vstopnina bo za odrasle šest evrov, za mlade do 16. leta pa štiri evre. Za otroke do sedmega leta bo vstop na prireditev brezplačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.