Avto
1546 ogledov

Na primorski avtocesti boste videli veliko število mercedesov

Mercedes razred B Saša Despot
Luka Koper je bila spet uspešna na mednarodnem razpisu nemškega avtomobilskega velikana Daimler.

Daimler je podaljšal sodelovanje z Luko Koper. Nemški avtomobilski velikan, ki je že tretjič iskal najbolj primerno pristanišče za povečanje izvoza avtomobilov iz Evrope na Daljni vzhod, je sodelovanje podaljšal na podlagi zadovoljstva s storitvami in dobrih izkušenj pri pretovoru in skladiščenju avtomobilov.

Mercedes-benz GLC coupe Avto Mercedes GLC coupe se je odpeljal naravnost v lepotilni salon

Sodelovanje med Luko Koper in nemško korporacijo se je začelo leta 2015. Posel pa ni bil pomemben le zaradi pridobitve ugledne avtomobilske znamke in zaradi občutnega povečanja količine pretovorjenih vozil, ampak tudi zaradi uvedbe prve direktne ladijske povezave med Koprom in Azijo za prevoz vozil, ki zdaj deluje že četrto leto, so v sporočilu za javnost spomnili v Luki.

luka Koper | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Mercedes-Benz GLB koncept Avto Česa takega od Mercedesa nismo pričakovali

Kot so napovedali, bodo v prihodnje sodelovanje z Nemci nadgradili z dodatnimi storitvami, ki jih bodo izvajali med postankom vozil v pristanišču.

Mercedes-Benz razred V Avto Novi aduti velikega mercedesa, ki bo letos prepričal 180 Slovencev

Lani so v Luki Koper sicer pretovorili 754.000 vozil, kar koprsko pristanišče uvršča med največje avtomobilske terminale v Sredozemlju in Evropi. Skladno s poslovno strategijo družbe bodo v Luki v naslednjih letih povečali zmogljivosti za pretovor in skladiščenje avtomobilov ter v to področje vložili okoli 40 milijonov evrov.

Mercedes C T Avto Mercedesov karavan na bencin

Med večjimi naložbami bo garažna hiša s 6000 parkirnimi mesti, za kar so na portalu javnih naročil prav v teh dneh objavili razpis za izbor izvajalca izgradnje garažne hiše. Dodatne zmogljivosti bodo zagotovili še z novim privezom za avtomobilske ladje v tretjem bazenu in industrijskimi tiri na območju tretjega bazena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.