Avto
5075 ogledov

Pijana anticepilca bežala pred "prisilnim cepljenjem"

Nemška policija Epa
Ko sta zagledala injekcijo, se je začel kaos.

V Nemčiji se je zgodil nenavaden dogodek. Vse se je začelo na avtocesti A3. Po tem, ko sta v bližini nemškega mesta Regensburg spila mnogo kozarčkov preveč, sta Nemca sedla v avtomobil in nadaljevala pijansko avanturo. Na avtocesti je v njunem vozilu zmanjkalo goriva, zato sta ga potiskala do izvoza z avtoceste.

Pojasnilo Avto Kdo je kriv? Voznik tovornjaka ali avtomobila?

Njun načrt so prekinili policisti, ki so ju zasačili in nato preizkusili alkoholiziranost. Alkotest je pokazal 2,5 promila alkohola! Pijani dvojček so odpeljali na policijsko postajo, nato pa v bolnišnico, kjer bi jima morali vzeti še kri. 

Alkotest | Avtor: Profimedia Profimedia

Po navedbah policistov in pisanju nemških medijev, ju je ob obisku bolnišnice pričakal zdravnik, ki je v roki držal iglo. Takrat se je začel kaos. Moška sta v napadu panike začela razgrajati in razbijati vse okoli sebe. Začela sta bežati iz bolnišnice, pri tem pa sta na ves glas vpila, da se ne bosta nikoli cepila proti covid-19.

Prometno dovoljenje Leto 2022 Avto Ste voznik? Potem morate vedeti za te novosti v 2022!

Policisti trdijo, da sta bila voznik in sopotnik tako pijana, da sta mislila, da ju bodo v bolnišnici prisilno cepili. Policisti so še dodali, da niti eden ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja in da sta se medsebojno obtoževala, kdo je vozil avtomobil.
 

Komentarjev 2
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 16:20 19.januar 2022.

    Tole vaše poniževanje tistih, ki se ne želijo cepit z zvarkom, ki nima vseh preverb in dovoljenj in poleg tega ne deluje, je prav abotno in primitivno....