Avto
14 ogledov

Po nov avtomobil v Mursko Soboto

Zmagovalec finala bo v trajno last prejel avto znamke Opel Astra ecoFLEX! (Foto: Žurnal24 main
Karavana varčnih voznikov se seli v Mursko Soboto, kjer bo v soboto, 9. aprila, četrto kolo tekmovanja, v katerem Žurnal24 in Opel iščeta najvarčnejšega voznika. Prijave že sprejemamo.
Med vsemi, ki boste do 5. aprila oddali prijavnico, bomo izžrebali prve štiri tekmovalce za tekmo v Murski Soboti. Avto čaka na vas, prijavite se TUKAJ.

Zmagovalec finala bo v trajno last prejel opel astro ecoFLEX! Prijave že sprejemamo!

9. aprila nadaljujemo tekmovanje za varčnega voznika. Žurnal24 in Opel Slovenija bosta v četrti izmed petih tekem iskala najvarčnejšega voznika po cestah v okolici Murske Sobote. V šesti tekmi junija pa se bodo zmagovalci posameznih etap pomerili za glavno nagrado – opel astro ecoflex, ki jo bo zmagovalec prejel v trajno last. Ostali zmagovalci posameznih tekem pa bodo nagrajeni z navigacijskimi napravami Garmin. 

Izmed prijavljenih kandidatov bomo izžrebali po štiri tekmovalce, petega bomo izžrebali na dan same prireditve izmed gledalcev, ki se bodo udeležili dogodka, šesti pa bo VIP-gost, ki naj bo za zdaj še skrivnost. Vsak tekmovalec s seboj pripelje tudi sovoznika – navigatorja, ki je lahko kdorkoli, da je le starejši od 16 let.

Pridite, ne bo vam žal
Tudi če na tekmi ne boste sodelovali, pa v soboto, 9. 4., v dopoldanskih urah  vsekakor pridite na prizorišče tekme, kjer bo tudi pester spremljevalni program.

Ob robu glavnega tekmovanja namreč pripravljamo pester program, med katerim se boste lahko na zabaven način poučili o varčni in varni vožnji. Usedli se boste lahko za volan in preizkusili najaktualnejše modele znamke Opel, domov pa odnesli kakšno od praktičnih daril.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

 



 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

 

SPONZOR AKCIJE

 

SPONZOR AKCIJE

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.