Avto
14699 ogledov

Policisti vozniku zaplenili zlato porsche panamero

Facebook
Policisti so vozniku porsche panamere pojasnili, zakaj so mu vozilo naložili na pajek in odstranili registrske tablice. Vzrok je bizaren.

V folijo oblečeni avtomobili na cesti že dolgo niso nič nenavadnega. Je pa policiji v Hamburgu v Nemčiji v oči padla porsche panamera ovita v folijo v zlati barvi. Po pisanju Morgen Posta je za volanom sedel 31-letni voznik, ko ga je ustavila policija in mu zaplenila vozilo.

Provida Sreča za voznika Avto Slovenski porsche ni ušel hrvaškim policistom

 | Avtor: Facebook Facebook

Policisti so mu pojasnili, da se avto preveč blešči, zaradi česar lahko zaslepi druge udeležence v prometu. Prvič je voznik dobil zgolj opozorilo, ker tega ni storil, avto pa v prometu močno izstopa, policistom ni bilo težko ponovno izslediti zlatega športnega vozila.
Po nekaj dneh so ga ustavili znova in mu zaplenili vozilo in z vozil sneli registrske tablice. Dobil je tudi denarno kazen. Lastnika so obvestili, da na avto ne more namestiti registrskih tablic, dokler folije ne odstrani z vozila. Morgen Post še navaja, da je cena take folije med 2.500 in 5.000 evri.

Porsche Driving Experience Avto Vozili smo novi porsche 911

 | Avtor: Facebook Facebook

To sploh ni prvi primer, ko je moral lastnik vozila odstraniti folijo z vozila, je pa lastnik zlatega lamborghinija folijo odstranil že po prvem opozorilu policistov.

Porsche 911 Avto Novi porsche 911 je v Sloveniji. In to je njegova cena ...

Komentarjev 3
  • savo 07:26 03.maj 2019.

    Cak... Kaj zdej... Porsche al Lamborghini!?

  • Snežinko 10:02 01.maj 2019.

    Pravilno po eni strani. Taka barva res pade v oči in marsikdo bo gledal tak avto, posledično lahko pride do nesreče. Nek red mora biti tudi pri barvah. Problem je, ker pri nas kaj takega niti pod razno ni mogoče. ...prikaži več Če bi to storili naši policaji bi lastnik dobil odškodnino za še en tak avto...

  • LetherHossen 09:08 01.maj 2019.

    Verjetno ni imel homologirane spremembe barve vozila.