Avto
39 ogledov

Preverili smo: Ali so očistili parkirišče za invalide?

Sneg na parkirišču za invalide na Tomšičevi ulici v Ljubljani, dne 5. 1. 2016 Bralka
Naš bralec že tri leta zapored opaža in opozarjal na isto težavo. Pluženje snega na prostor rezerviran za parkiranje vozil invalidnih oseb na Tomšičevi ulici v Ljubljani. Ob sneženju v začetku januarja je bil ob našem preverjanju na parkirišču velik kup snega. Na MOL so obljubili, da se to ne bo več zgodilo. V soboto, ko je Slovenijo pobelil sneg, smo preverili ali to res drži?

"Sneg je že odstranjen," se je kmalu zatem, ko smo v začetku januarja naslovili vprašanje na Oddelek za gospodarske dejavnosti in promet MU MOL, zakaj komunalna služba sneg napluži na parkirni prostor namenjen parkiranju invalidnih oseb na Tomšičevi ulici v Ljubljani, glasil odgovor.

Na MOL so v odgovoru zapisali, da je koncesionar KPL, d.d. že večkrat kmalu po akciji zimske službe na parkirnih prostorih za invalide na Tomšičevi ulici v Ljubljani opazil, in na to so bili tudi opozorjeni, opazil, da se tam pojavlja kup snega. Kup se je vsakokrat pojavil nekaj ur po akciji zimske službe.

parkirišče | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Obljubili so, da bodo ob naslednjem sneženju na to še posebej pozorni. Snežilo je v soboto in mi smo preverili ali so komunalci sneg spet naplužili na prostor namenjen invalidom? To se tokrat ni zgodilo, bomo pa na to parkirno mesto in tudi druga parkirna mesta namenjena invalidom pozorni še naprej.

Komentarjev 8
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:07 14.februar 2016.

    Glej si to Slovenijo. Dela se ne zato ke je prav ampak zato da se ne izgubi ugleda. To je povod vseh težav v Sloveniji. Ne smeš delat zarad ugleda, nekaj morš naredit zato ker je prav. Sam zato ker ...prikaži več s svojim kvazi delom ne izgubljaš ugleda še ne pomeni da je to prav!!! Naučte se že enkrat to!

  • Avatar Leon
    Leon 12:38 14.februar 2016.

    S čim naj bi mislil? Namesto njega drugi mislijo.

  • Avatar Leon
    Leon 12:37 14.februar 2016.

    Problem Slovenije je v ne- delovanju pravne države ! Organi nadzora počno kar jim šef naroči ,brez osebne ,etične in moralne odgovornosti ! Tukaj zopet manjka pravna država tokrat pravosodje ,ki ne odstrani takšnih šefov. Vsi štrajkajo ; sodniki ,zdravniki,policaji ...prikaži večji ,šolniki........zanimivo da ni nikjer delavcev ?