Avto
10 ogledov

Prihaja veliki santa fe

Hyundai grand santa fe Hyundai
Hyundai bo na avtosalonu pokazal svojo podaljšano različico popularnega SUV modela santa fe.

Hyundai grand santa fe po zaslugi 22,5 centimetrov prirastka v dolžino in 10 centimetrov daljše medosne razdalje prinaša sedem sedežev. Prtljažnik bo v osnovi meril najmanj 607 litrov.

Hyundai bo z novincem posegel v razred prestižnih mestnih terencev, kot so BMW X5, Volkswagen touareg in mercedes-benz ML. V primerjavi s santa fe-jem, od katerega je daljši, višji in širši, so nekoliko spremenili zračno režo spredaj, sprednji odbijač in meglenke, postavili pa so ga na 18- oziroma 19-palčna kolesa, na zadku pa bo namesto dvojnih ločenih izpušnih ceveh, ločeni izpušni cevi velikega premera.

Dodali so možnost ogromne panoramske strehe, v standardni opremi naj bi bil tudi 4,3-palčni ekran. Za evropski trg so prilagodili vozne sposobnost, pod motornim pokrovom pa bo 2,2-litrski turbodizelski agregat s 145 kilovati (192 KM), ki bo kombiniran s šeststopenjskim samodejnim menjalnikom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.