Avto
2859 ogledov

Rimac išče inženirje, tudi v Sloveniji

Rimac one concept Rimac Automobili
Mate Rimac, hrvaški avtor superšportnega avtomobila, o katerem govori ves svet, išče nove delavce. V poštev pridejo tudi takšni iz Slovenije.

Pri družbi Rimac Automobili iščejo 25 novih sodelavcev, ki bi zapolnili potrebe po novih kadrih v tem mladem, a izjemno prodornem hrvaškem podjetju. Iščejo širok nabor kadrov, od računovodij, do inženirjev za simulacije in programskih inženirjev, pa strokovnjake za samodejna vozila in takšne, ki se spoznajo na baterije, električne instalacije ...

Ford transit Avto Transit je lahko najbolj opazen slovenski kombi

Kot so pojasnili v predstavitvenem videu, je povprečna starost zdajšnje ekipe vsega 30 let, saj v podjetju načrtno dajejo možnost tudi mladim kadrom, ki na videz še nimajo veliko izkušenj. 

Že sedaj pa je ekipa mednarodna, saj zanjo dela celo mladenič iz Nemčije.

Rimac one concept Kot pri Ferrariju Avto Hrvati odprli vrata tovarne super avtomobilov

Pri podjetju so znani ne le po svojem električnem superstroju rimac, ki je sposoben zasenčiti veliko večino superšportnih avtomobilov, temveč sodelujejo tudi pri razvoju električnih komponent in sklopov za druge znamke, denimo Koegnigsegga. Imajo tudi lastno znamko električnih koles Grejp. 

Glede na bližino Zagreba in ugled, ki so si ga pridobili v zadnjih nekaj letih, je Rimac gotovo zanimiv tudi za marsikoga iz Slovenije.

Višina plače? Najprej si pridobite zaupanje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice