Avto
14801 ogledov

Velika novost pri servisu vozil

Citroen servis Citroën
Prepričani so, da bodo z novostjo pridobili večjo zaupanje strank.

Na trgu je aplikacija, ki bo omogočila, da bo serviser posnel video vozila in posnetek posredoval stranki. Na ta način bo ohranjena pregledanost, zaupanje in bližnji odnos s strankami.

Servisna delavnica Trma brez meja Avto Trma brez meja: bizaren spor zaradi pokvarjenega avta

Aplikacijo so predstavili pri Citroënu. Digitalno rešitev za izvedbo dodatnih posegov v servisni delavnici so poimenovali Videocheck. Aplikacija je odslej na voljo v 30 državah in 3.000 prodajnih mestih, tudi v Sloveniji.

Citroënova storitev videocheck | Avtor: Citroën Citroën

sklopka Avto Držite levo nogo vseskozi na sklopki? To pravi mehanik

Pri Citroënu so razložili, da živimo v digitalni dobi, v kateri smo vsi medsebojno povezani z računalniki, mobilnimi telefoni, tablicami in družbenimi omrežji. Digitalizacija je omogočila vpeljavo novih strategij, s katerimi lahko ugodijo zahtevam strank. Digitalno rešitev so lansirali z namenom, da bi natančno izpolnili pričakovanja strank.

Renault Nissan Dacia skladišče Novo mesto Na obisku Avto Sprejem vozil na servis bo drugačen

Pri francoskem proizvajalcu vozil trdijo, da je bilo 94 % strank zadovoljnih s to inovativno storitvijo, 60 % dodatnih delovnih posegov pa je bilo potrjenih s strani strank.

Citroënova storitev videocheck | Avtor: Citroën Citroën

Ko serviser z aplikacijo naredi video posnetek vozila in ga zaradi večje preglednosti pošljete stranki, stranka nato na daljavo odobri dodatne delovne posege. Stranka tako prihrani precej časa, saj ji ni treba priti v servisno delavnico zaradi potrditve dodatnih delovnih posegov, razlagajo pri Citroënu.

vodovodar Popravila na domu Pod streho Te obrtnike lahko na pomoč pokličete tudi v času najstrožjih omejitev

Aplikacija ne potrebuje vmesnika in je enostavna za uporabo. Namen storitve je vzpostaviti neoviran in enostaven odnos s stranko. Vse opravimo prek zaslona računalnika ali pametnega telefona.

Komentarjev 1
  • stilist 11:03 20.november 2020.

    Mene bolj zanima, kdaj bo software v slovenščini? Hrvaščina je. Del denarja za reklame bi lahko namenili tudi za to.